Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 s:k
Se strinjam, užitki so v nedeževnem vremenu vsekakor večji. :)
Kot je jac napisal, počakamo današnjo napoved, če se misli vreme še kaj premislit glede sobote. Nedelja bo bojda čudovita ...
Uporabniški avatar
 andrejl
s:k napisal/-a:Andrej, jaz mislim, da je odločitev v tem primeru preprosta. :)

Žal ne. Zaradi kolena bi bilo bolje, da grem na Sabotin, želim si pa bolj na Slivnico :?
 Stelvio79
Ma jaz sem se odločil, da vas, čeprav ste zame malo daleč, pridem vseeno malo pogledat in pripravit reportažo za Ljudstvo tekačev (ter tako hkrati preizkusit svoj GoPro Hero), ampak bom prišel nekje zadnje štiri ure (trening mora biti, ampak po >50km trekinga minuli vikend nočem pretiravati). 8)

Andrejl, če prideš na Slivnico, ti obljubim intervju "v akciji" :mrgreen:
Uporabniški avatar
Super. In v nedeljo bo čudovito jasno in sončno vreme. Razgledi, ki jih pa trenutno ponuja vrh Slivnice pa so čudoviti, saj je jezero kot veste skoraj na maksimumu.
 TONEK
Pa veliko ¨užitkov¨ in sreče po ledeni (zjutraj) in brozgasti (popoldne) trasi. Na srečo zdravstveni dom ni daleč.
Prav neverjetno, kako organizator rine z glavo skozi zid, brez vsake odgovornosti. Leto pa ima ¨samo¨ 365 dni.
Uporabniški avatar
TONEK napisal/-a:Pa veliko ¨užitkov¨ in sreče po ledeni (zjutraj) in brozgasti (popoldne) trasi. Na srečo zdravstveni dom ni daleč.
Prav neverjetno, kako organizator rine z glavo skozi zid, brez vsake odgovornosti. Leto pa ima ¨samo¨ 365 dni.

Tonek, ne vem zakaj je tak sovražni komentar potreben? Bom pogledal mimo tvojega cinizma in rekel hvala za opozorilo in kritiko. Saj bo še kakšna priložnost, mogoče se nam pa naslednjič pridružiš.
Uporabniški avatar
Za vse tiste, ki ste slučajno zgrešili. 8 ur Slivnice bo v nedeljo 23.2.2014 z začetkom ob 8. uri na parkirišču za kegljiščem v Cerknici (http://goo.gl/maps/n35Bg).

V ženski in moški kategoriji najboljši trije ne bodo šli zadnjič dol iz Slivnice praznih rok!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA