Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AVI napisal/-a: ...ampak zadnjo besedo ima pa itak vreme... :mrgreen: :mrgreen:

... vse je odvisno od Rajkota :lol:
Upam, da ne bo preblizu Zagreb - Čazma :--(
Uporabniški avatar
 AVI
ZdravkoC napisal/-a:
AVI napisal/-a: ...ampak zadnjo besedo ima pa itak vreme... :mrgreen: :mrgreen:

... vse je odvisno od Rajkota :lol:
Upam, da ne bo preblizu Zagreb - Čazma :--(

Sem z malo začetnico napisal....hehehehe... :lol: :lol: :mrgreen:

Vem ja, s temi datumi/termini je vedno hudič... :twisted: ... :lol: :lol: ...ampak Zdravko, ti imaš pa že toliko km v nogah...da se ti ena "ultra" več ne bo nikjer poznala... :mrgreen: :mrgreen: :D :D
AVI napisal/-a: ...ampak Zdravko, ti imaš pa že toliko km v nogah...da se ti ena ...

za vsak km se je treba potrudit in 12h Šmarne je zakon.
kakorkoli ... rad bi bil zraven, ker vem zakaj :lol:
Včeraj sem si ogledal stanje poti na ŠG :( . Pot čez korenine, kjer gre 12 ur rekorda je v spodnjem delu tekaško prehodna, najhuje pa je na prečnici do Romarske kjer čez pot leži še kar nekaj dreves (se pač skloniš in gre) in nekaj izruvanih korenin je dobesedno odtrgalo pot.
Višje je pot normalno prehodna. Edino težavo vidim v srečevanju na poškodovanih mestih, kar pa na druženju, kot je 12 ur rekorda naj ne bi bil problem :D. Seveda brez blata ne bo šlo :-- . Pot čez peske je očiščena in brez ovir.
Danes sem spet pohajkoval po Šmarni gori. Najprej sem šel po trasi rekorda. Ta pot je večinoma očiščena in povsem prehodna. Le eno deblo je potrebno preskočiti in se skloniti pod nekaj vejami. Edino ena stvar je, za katero ne vem ali je dobra ali slaba (odvisno od vsakega posebej), ni namreč nobenih bližnjic. Spodaj je očiščena le pot, ki gre najbolj naokoli, bližnjice pa ne. V tem primeru ne bo veliko možnosti za taktiziranje, saj bodo vsi morali po isti poti, razen na nekaterih krajših delih, kjer pa je večinoma vseeno, po kateri varianti greš. Snega ni več, je pa precej blata.
Šel sem še po nekaterih drugih poteh in čez Grmado. Neverjetno se mi je zdelo, koliko so v tem dobrem tednu uspeli počistiti. Če se hoče, se očitno da! Na nekaterih drugih poteh, kjer ne bo toliko interesa, pa nas bodo prepričevali, da se ne da in bo trajalo par let, da jih bodo usposobili.
semjul napisal/-a::D ... ni jo večje groze kot recimo po novoletnem pohodu na Kum, katerega se udeleži tudi krepko čez tisoč "ljubiteljev narave", obiskati to planinsko točko. :(

Ej Leon, to si pa dolgo pisal ... novo leto je že mimo :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA