Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kl3m3n
Supr tekma, supr trasa, supr vse sploh pa supr organizacija...kapo dol :D Danes mal kolena bolijo ampak bo že jutri bolje....na naslednjih 8 ur Slivnice se pa spet vidmo :D
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Tudi v mojem imenu hvala organizatorjem za izvrstno izvedbo, odlično postrežbo in prijazne besede! :clap: Pa vsem soudeležencem za dobro družbo, super smo se imeli :D :laola
Uporabniški avatar
 jac
danes grem gor in vidim same metle v grmovju??? očitno so čarovnice po včerajšnjem dnevu zaštekale, da se da tudi peš hitro in večkrat priti gor.... :D
Uporabniški avatar
 Dule
klas napisal/-a::clap: lepo ste jo obdelali.

Čarovnicam pa nič več jasno :D
Čestitke vsem!

Ja dobro smo jo in to večkrat in to pri teh letih :D :shock:

Glede na to da sem bil še v soboto cel dan fuč in še v nedeljo zjutraj kolebal ali naj grem, sem se z dve in pol urno zamudo pojavil na startu, sem vesel da sem bil del tega odličnega dogodka. :laola
 matej-jethro
Ker udeleženci hvalijo organizatorja ga pohvalim tudi sam...BRAVO :clap: :laola Čestitam pa prav vsem tekmovalkam in tekmovalcem za voljo, vztrajnost in hitrost ter dobro voljo, itak :D Tistim najboljšim ter Energe trail teamu ( :mrgreen: ) pa stiskam roko ter :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 PeterM
To je bi res pravi dan za trening.
Tudi moje čestitke prijaznim organizatorjem, ki so poskrbeli za zelo dobro preskrbljeni obračališči, za učinkovito beleženje rezultatov, ki so bili takoj objavljeni. Ni manjkala niti foto služba. Številke so z lahkoto vzdržale prireditev. Upam na vsaj neko minimalno startnino naslednjič. Ker dober glas daleč seže, nas bo naslednjič toliko, da je utemeljen strah, da bodo čarovnice odletele. Pa še pohvala za modro izbran dan dirke. Danes, ko je mogoče precej natanko napovedati, da bo v soboto bolj kot ne padalo, v nedeljo pa bo sončno, bi bilo škoda vztrajati pri soboti. Saj nismo iz sladkorja, a sončni razgledi so nam pa vseeno všeč.
A še tako dobra organizacija bi sama po sebi ne pomenila veliko, ko bi ne prišlo precejšnje število pozitivno naravnanih tekačic in tekačev. Hvala vsem za družbo. Ob letu osorej se ponovno vidimo na enem najlepših hribov pri nas.
:laola
 hoja
Najprej hvala ZdravkoC-ju za prevoz , vzporedno pa en velik Hvala in čestitke organizatorju za tako lepo speljan dogodek :clap: :clap: :clap: . Dan je bil res čudovit, od energije je začelo še sneg
pobirati :D .Čestitke vsem udeležencem, drugo leto pa zopet na Slivnico :D .

Aja, glede metel - sedmim so baterije pošle, osmo sem nekje založila. Če jo kdo najde, naj z njo pazljivo ravna :wink: .
Lp
Uporabniški avatar
 s:k
Po današnjem pregledu trase smo našli levo modro-črno rokavico Wind Stopper. Jo kdo pogreša? Na ZS se lahko dogovorimo za predajo ...
Uporabniški avatar
 muc
Čestitke in bravo vsem!!! :laola
Vidim, da ste se imel prov luštn in mogoče sem že naslednjič zraven...dobra volja je najbolja! :wink:
Uporabniški avatar
 Sukar
Najprej čestitke organizatorjem za novopečeno kroženje in vsem udeležencem al pa vsakem posebej ki so na Slivnico prinesli samo pozitivo :clap: kapo dol pa Vrtnici ki nam je dihala za ovratnik :lol: Ečo je pa itak klasa zase,meni je bil pa po parih mescih res en dober trening ki sem ga pogreaš že kar nekaj časa tako led smo prebili in gremo naprej :D se porajtamo
Uporabniški avatar
 Tajataja
Pravkar sem se spomnila, da sem v poročilu izpustila nekaj zelo pomembnega.

Med vsemi dobrotami, ki ste nam jih ponudili, je potrebno prav posebej izpostaviti "domače energetske ploščice". Bile so izjemno okusne, v ustih so se kar stopile, rezultati pa kažejo, da so dobro opravile tudi svoj osnovni namen in so nas dobro napolnile z energijo. :D

Prijazni gospe, ki jih je pripravila, moj poklon. Če je recept hišna skrivnost, to seveda spoštujem. Sicer pa se toplo priporočam za recept. :)
Uporabniški avatar
 Sukar
Tajataja,ko ga dobiš in če ga dobiš mi javi recept če ne bo skrivnost seveda :D tudi meni so sedle te ploščice
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA