prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 spekter911
Zdravo tekači.
No, to pomlad pa sem se odločil, da bom spet začel delati nekaj zase,... nameravam spet tekati. Za začetek bolj rekreativno, potem pa bomo vidli za dalje.

Iščem pa nekaj, da bi lahko imel telefon vedno pri sebi. Našel sem tole torbico za mobilnik ARMBAND pa me zanima, ali jo ima kdo? Je varno imeti notri telefon?

Gledal sem tudi na Ceneje.si, pa so vse nad 10€,... se mi zdi da je tale najcenejša.
Kaj pravite, je ta ok?
 deplumi
Tudi sam ne morem brez telefona pri teku. Razne armband torbice za na roko mi sploh ne sedejo. Ce imas zadevo direktno na kozo se nekako gre, kakor hitro das armband cez obleko (v hladnejsih dneh) pricne le ta ob teku lezt. Na koncu sem se cel cas ukvarjal s popravljanjem te torbe na roki. Tek ni bil nic kaj prijeten.
Nabavil sem to zadevo:
http://www.deuter.com/DE/en/hip-belts/n ... 50-66.html

Se tesno prilega telesu, vlaga ne prodre do telefona, pa se kaksne kljuce spravis zraven noter. Dobis v Intersportu.
 bod
Za "domačo" ponudbo je omenjeni armband presenetljivo ugoden. Na ebay ali dx.com se sicer dobi take armbande pol ceneje, vendar tam čakaš 1-3 tedne na dostavo. Pri 10 € se to ne splača, sploh glede na to, da je pomlad tik pred vrati.

Drsenje je največji problem, a je odvisno od materiala in od načina nošnje. Bolj ko zadrgneš, manj drsi, ampak preveč zadrgnjeno spet ni udobno. Meni se je recimo ena torbica za okoli pasu non stop počasi obračala in hkrati drgnila boke. Če sem jo do konca zategnil, pa me je rezala v trebuh. Z armbandi pa nisem imel nobenih problemov. Boš pač moral riskirati teh 10 € in preizkusiti, kako se obnese pri tebi.

Armband je pri meni stabilen tudi, če ga dam čez dolgi rokav od tekaške majice. Čez vetrovko pa ne gre. Manjši dež preživi brez problemov, v resen naliv pa itak ne grem tečt ;)

Aja, armband ima to prednost, da lahko z nekaj muke pogledaš na zaslon telefona, brez da bi ga odpel.
 grekom
Zdravo, armband mi je kupila zena za rojstni dan v BigBangu a mi je bil premajhen (obseg roke 40 cm). Zato sem ga narocil s Kitajske, a je tako dolgo potoval da sem vmes kupil zelo dobrega v Avstriji. Pazi na velikost telefona, moj HTC One X v onega ko je koncno prisel s Kitajske ne pase (je samo do velikosti iphone 5).

Pocakaj do ponedeljka, mislim da bodo v Lidlu za 3 ali 4 eur armbande prodajali. Zal v katalogu ni pisala velikost. Priporocam da ga sprobas.

Sem pa ugotovil, da ga je bolj udobno nosit malce nad komolcem kot pa prespananga cez biceps tako kot to vidite na fotkah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA