prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Par fotk približno s trase K-Rožnika, posnetih danes popoldne: https://www.icloud.com/photostream/#A4Grq0zwGujOgT

Ja, je "prehodno". Za hec je prav zanimivo iti, malo telovadbe po drevesih in obvozih nad in pod potjo. Za tek pa nima smisla niti razmišljati, ker se teči ne da. Pa tudi nevarno je.

Glede na to, da sta "tekaško čisti" še vedno le dve poti (1. od Mosteca do skakalnic in 2. od Čada do gostilne na Rožniku in naprej do stare hiše na sedlu), je po moje najbolje, da se K-Rožnik odlaufa po prilagojeni trasi, mogoče do skakalnic in nazaj spet po PST z možnim skokom na Rožnik.

Razmišljal sem, da bi se pozanimal, kako bo s čiščenjem - jasno bodo levji delež morali opraviti profesionalci z žagami in mehanizacijo. Zanima pa me, če bi kdo sodeloval kot prostovoljec pri čiščenju vej in ostale nesnage?
Start in cilj sta bila na standardnem mestu, vse ostalo pa ....hm, Pajo je vodil, jaz pa capljala za njim in Simono. Luštno je pa bilo, luštno :clap: . Bila sta zelo milostna z mano in sem obljubila, da še pridem :lol: .
lenči napisal/-a:Start in cilj sta bila na standardnem mestu, vse ostalo pa ....hm, Pajo je vodil, jaz pa capljala za njim in Simono. Luštno je pa bilo, luštno :clap: . Bila sta zelo milostna z mano in sem obljubila, da še pridem :lol: .

Ja veliko Ljubljanice in Savinje je že preteklo od takrat ko sva zadnjič skupaj tekla. :clap:
Ja torek bo jutri. Rožnik za moje pojme še ni tipi topi. Polžja sekcija štarta točno 17:30h po trasi dolgega Rožnika samo, da potem zavijemo na PST do Agrotehnike pa pogledat če je Kuči doma... Ko piskne 6 km obrnemo nazaj. Če bo še kak približno naše hitrosti tudi prav če pa hitrejši lahko dela intervale. Kar pa spet ni tako slabo a ne? :D Se vidjamo torej.
pajo napisal/-a:Ja torek bo jutri. Rožnik za moje pojme še ni tipi topi. Polžja sekcija štarta točno 17:30h po trasi dolgega Rožnika samo, da potem zavijemo na PST do Agrotehnike pa pogledat če je Kuči doma... Ko piskne 6 km obrnemo nazaj. Če bo še kak približno naše hitrosti tudi prav če pa hitrejši lahko dela intervale. Kar pa spet ni tako slabo a ne? :D Se vidjamo torej.

Uf, 6 km :shock: , še dobro da sem prebrala, sedaj pa psihične priprave, da jutri preživim. Hm, pa kakšen "doping" bo treba vzeti :-- :lol:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Ja torek bo jutri. Rožnik za moje pojme še ni tipi topi. Polžja sekcija štarta točno 17:30h po trasi dolgega Rožnika samo, da potem zavijemo na PST do Agrotehnike pa pogledat če je Kuči doma... Ko piskne 6 km obrnemo nazaj. Če bo še kak približno naše hitrosti tudi prav če pa hitrejši lahko dela intervale. Kar pa spet ni tako slabo a ne? :D Se vidjamo torej.

Uf, 6 km :shock: , še dobro da sem prebrala, sedaj pa psihične priprave, da jutri preživim. Hm, pa kakšen "doping" bo treba vzeti :-- :lol:

Doping? :shock: To pa ne velja! Nič potem pa vzamem ta hitre superge pa stvar rešena.
Ubogi Pajo, kar triperesno žensko polžjo deteljico je danes "vozil" naokoli :lol: :-- . smo bile pa pridne, celih 11 km smo oddelale, pa še klepet smo si privoščile vmes. Štart Zoo, potem pa za Pajotom in cilj Zoo. Bilo je luštno, smo rekli, da bomo dali indigo vmes :clap: :D
Danes sem si vzel prosto od službe in šel pogledat klasični krožnik... večino trase je ok, pod ok mislim, da se npr. sem ter tja odvijuga med drevesi, dobršen del poti pa je oviratlon :lauf:

Spustil sem del ob Večni poti od začetka ZOO do Čada, tako da sem jo mahnil ob ograji ZOO direktno proti Rožniku, ostalo pa enako kot klasični krožnik. Dve uri za 8.5 km, tekel sicer nisem nič.

Me prav zanima, koliko časa bodo še potrebovali za čiščenje, ker je še kar precej dela.
So kar pridni na Rožniku, na vseh koncih žagajo in odvažajo. Je pa seveda zelo veliko in verjetno na posameznih mestih tudi odvisno od lastništva.

Čeprav bistvenih sprememb ni - nekatere potke so malo bolje prehodne, ampak za tek še vedno niso prav zelo primerne.
  • 1
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA