Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 muc
#322166
OLA!!! :D
Evo pa smo nazaj...no eni, eni pa še uživajo hehe :D
Zaenkrat samo na hitrco...bilo je res enkratno in nepozabno!
Hvala lepa vsem za spodbudo in navijanje! Vse je bilo lažje! :wink:

Kaj več pa napišem, ko orng zadiham...ampak vseen ne pričakujte preveč...sej me poznate haha :--

Uživajte...see ya! :wink:
Uporabniški avatar
 muc
#322331
Ojla! :wink:
No pa smo se le naspali, odpočili in kar je najlepše...prišli nazaj skoraj v poletje! :D
Potep se je začel v sredo ponoči z avtom do letališča v Münchnu od tam pa direktno na Gran Canario...prvi dan u izi, potem pa v petek obisk Expo sejma, kjer smo se srečali z Avijem in Kepico :D ...čvek, čvek in tik tak smo porihtali vse potrebno za tekmo...nobene gužve in kar ne moreš verjeti, da nas bo štartalo cca. 3000.
Sledila je priprava opreme in predvsem sebe (testenine na miljon načinov :lol: ),
zvečer pospremimo Avija & ostale ultraše na štart za najdaljšo traso...adrenalin že dela svoje in itak spanje skoraj ne pride v poštev...občutki so nori!...tekmovalci, ki sem jih do sedaj opazoval prek net-a in raznih revij so sedaj v živo pred mano vauuuu!!!...3,2,1 in že grizejo v prvi hrib...dejmo Avi samo gasa...v cilju se pa itak vidimo..srečno!!! :clap:
Mi se počasi vrnemo v hotel...ležanje (spanje) za dve urci potem se pa začne zares...odhod busov na štart..divja vožnja po vseh ovinkih in že smo na štartu!
Še zadnje spodbude sotekmovalcev iz različnih koncev sveta in že "letimo"...v prvem vzponu prehitimo Seba in čeprav je on že celo noč pokonci in ima za sabo 80 km ni švoh občutek, ko greš mimo (kasneje je odstopil zaradi dehidracije)...sledi prvi nori spust (po 5-6km), kjer pa takoj začutim, da mi podplati "gorijo" oz. nekaj ni cool...pečeeeee...mal spustim tempo ampak ni kej...do konca bo šlo pač tako...okrepčevalnice lepo založene, prostovoljci zakon, navijači pa tudi...malo težav je predstavljalo samo prehitevanje sotekačev, ki so štartali na krajših razdaljah ampak vsaj dolgčas ni bilo hehe...trasa precej razgibana...zadnjih 5-6 km po osušeni rečni strugi pa itak zmaga!..to pa je psiho trening hehe...ko vidiš svetilnik (cilj) ampak ga ne dosežeš zlepa! :lol:
Ko pa prideš do zadnjega ovinka in vidiš vso to množico navijačev pa kar poletiš v cilj!!! :D
Srečen, vesel, zadovoljen,....utrujen! :laola
Sledilo je še preverjenje obvezne opreme in odžejanje z liter Pepsi-ja hehe...je pasal! :wink:
Lepo je ko med vsemi obrazi vidiš tudi znane obraze, saj sta bili v cilju tudi že Neja, ki je končala promo traso in Kepica, ki je čakala na prihod Avija v cilj.
Sledil je moj slow motion sprehod do tušev, garderobe in chill out v "našem plažnem" lokalu na kavici hmmmm :D
Skupaj smo potem spremljali še prihode ostalih tekačev in seveda legendarni poskok Avija, ki je ves nasmejan priletel v cilj...Bravo Avi še enkrat!!! Kapo dol! :laola
Med vsemi tekači se mi zdi, da sem zasledil še 3,4 slovenske tekače...če se ne motim imam še kakšno fotko para, ki je skupaj pritekel v cilj maratonske razdalje...če jih kdo pozna pošljem fotko?! ;)
Skupaj še na zasluženo malico in počasen odhod proti hotelu...potem pa še tri dni raziskovanju celega otoka (z avtom-podplati fuč hehe)...res je bilo lepo in nepozabno!!! :D

Avi & Kepica hvala vama za vse in upam, da še kdaj ponovimo! :wink:
Vsem vam pa hvala za vzpodbujanje, navijanje in seveda vse čestitke...super ste!!! :clap:

p.s.
Matej712...ker tako avanturo vzamem kot potovanje in potem slučajno glih takrat tam poteka še kaj podobnega ne smeš izpustiti priložnosti :--
je pa cena čisto odvisna...cca. 800 eur...odvisno od kavic hehe :wink:

še par fotk :wink:
https://plus.google.com/photos/10475355 ... 6661497681
#322588
Muc in Avi še enkrat čestitke in hvala za poročili. To, da imamo vsako leto dileme kam v tujino na kakšno ultratrail varianto kjer bi bilo čim bolje (trasa, organizacija, vzdušje, narava...), je seveda jasno :roll: Če pa je nekdo to doživel in dobre izkušnje prinesel domov....potem je seveda lažje :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA