prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Ojster
Pomlad se je končno pričela prebijati skozi zimo in včeraj smo že imeli prav prijetne temperature, ki kar vlečejo ven na plano.

V prejšnjem tednu sem dobil nov tekaški voziček, ki je hkrati tudi kolesarska prikolica in sem se odločil, da poiščem mlado mamico ali očka, ki rada tečeta in se bi želela udeleževati maratonov s svojim malčkom. Za nekaj mesecev oz. za to sezono bi namreč brezplačno posodil tekaški voziček Baby, v zameno za pomoč pri promociji na tekaških dogodkih.

Slika

Voziček je večnamenski in se ga lahko uporablja tudi za vsakodnevne sprehode. Tehta zgolj 7,2kg in je lepo vodljiv. Hkrati pa je odlična kolesarska prikolica za otroka. Idealna izbira za aktivne starše torej!

Več informacij o tekaškem vozičku / kolesarski prikolici najdete tukaj. Lahko me tudi pokličete na (040) 428 540.

Če bi želeli brezplačno uporabljati prikolico, mi prosim pošljite vaše dosedanje tekaške izkušnje, razlog zakaj želite to prikolico in katerih tekaških/kolesarskih dogodkov se nameravate udeleževati.

Pa veliko prijetnih tekaških kilometrov!
Peter
 ide_ide
Živjo tekači/ce,

Tokrat moram pohvaliti g. Petra ( www.udobnoposvetu.si ) , ki je držal obljubo in mi za to sezono posodil voziček za tek oz. kolo. Tekaški voziček se po prvih izkušnjah zelo lepo pelje in je izredno vodljiv tudi z eno samo roko. Moj sine, ki me sedaj spremlja na teku pa je tudi zelo navdušen nad udobnostjo in seveda hitrostjo :)
če koga zanima in bi rad voziček preizkusil, naj mi javi..sem iz okolice Domžal

Lp, Aleš
 Ojster
Ko se toliko omenja ta dobrodelni tek Wings for Life World Run sem se odločil, da brezplačno posodim tekaški voziček Baby nekomu, ki bi se želel udeležiti teka s svojim malčkom, pa nima primernega vozička.

Ker pa je potrebno za dober rezultat trenirati dlje časa, bi voziček posodil že zdaj in vse do dogodka 4. maja. Vsi zainteresirani mi lahko pišete kar preko zasebnega sporočila ali me dobite na telefon (040) 428 540.

Imam pa tudi večjo prilagojeno različico vozička za otroke s posebnimi potrebami in tega posodim družini, ki ima otroka z motnjami v razvoju in bi se kdo z njim želel udeležiti tega tekaškega dogodka.

Veliko lepih kilometrov. Pa ne pretiravat! ;)

Lp,
Peter
 pravposebna
Ojster napisal/-a:Ko se toliko omenja ta dobrodelni tek Wings for Life World Run sem se odločil, da brezplačno posodim tekaški voziček Baby nekomu, ki bi se želel udeležiti teka s svojim malčkom, pa nima primernega vozička.

Ker pa je potrebno za dober rezultat trenirati dlje časa, bi voziček posodil že zdaj in vse do dogodka 4. maja. Vsi zainteresirani mi lahko pišete kar preko zasebnega sporočila ali me dobite na telefon (040) 428 540.

Imam pa tudi večjo prilagojeno različico vozička za otroke s posebnimi potrebami in tega posodim družini, ki ima otroka z motnjami v razvoju in bi se kdo z njim želel udeležiti tega tekaškega dogodka.

Veliko lepih kilometrov. Pa ne pretiravat! ;)

Lp,
Peter

Peter, sem vam poslala ZS.

In vse pohvale za tako pripravljenost!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA