prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 čara
Jaz menjam glede na podplat-v kakem stanju je in bčutek noge. Potem, ko za tek niso več-so pa za kake sprehode še vedno OK, ko še za sprehode niso, so pa za okoli hiše in ko so potrgani ob robu ali pa se začne ločevati podplat...no potem so pa za smeti. :)

Vem pa za enega pubeca, ki si na 1-2 meseca kupuje nove superge, pa nisem čisto prepričana da iz potrebe, ker izbira si jih čisto mimo moje logike (občutek noge, material, namen) in seveda cena, morm met zadosti denarja. Barva in znamka mi ne pomenita 0. Njemu pa prva stvar ravno to dvoje. :roll:
Uporabniški avatar
 Medicius
Od danes ponosen lastnik novih Asics GT-2000. V Intersportu imajo 30% popust, torej so me stale 97,99€ namesto 139,99. :D
Bom zdaj "zimske" Salamon XR SWIFT GTX za enkrat pospravil. :mrgreen:
Do sedaj Mizuno uporabnica. Z Mizuno nexus 4 sem bila zadovoljna, zdaj z Enigmo 2 nisem toliko. Ožulile so me, zdaj me je pa še stopalo začelo bolet. Je pa res, da sm z njimi naredila več kot 2500 km. So zelo vzdržljive. Sicer pa previsok superg in preveč blaženja za moje pojme. Je pa še vseeno ok, imela sem jih skoraj tri leta.

Kmalu bom lastnica Wave Ultima 5 in mislim oz. upam, da ne bom razočarana.
Nazadnje spremenil MišaMiš, dne 22 Feb 2014, 17:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Začel sem z Brooks, pa Mizuno....sedaj pa:
-Salomon speedcross 3 za neurejene terene (jih zelo šparam)
-Asics DS Trainer (sem jih najprej uporabljal za tekme pa za tartan)
-Asics Racer 9 (za tekme)
-Asics Gel pulse gtx (najnovejša pridobitev - sprobal v ponedeljek v plundri-->odlično)

Trenutno pa tečem v enih nevtralnih New Balance...so že boge, spomladi bodo taprave za košnjo trave :D
 Scorpx
Brooks Ravenna 4 - zadovoljen s copatom, vseeno sem dosti hitro menjal vložek z "ironman thin" modelom, ker sem navajen na malo podpore v stopalnem loku
Uporabniški avatar
 Loni
Ko bo Ravenna spet v malo bolj normalnih barvah, jo bom spet dala na noge, do takrat pa Asics GT 2000 več kot ustrezajo, da ne pozabim še na Onke. Jih bom danes prvič po pristajanju na K-Rožniku (4 mesece nazaj) dala na noge.
 Brishky
guardy napisal/-a:Živjo,

kje vse v tujini nakupujete superge? Iščem pa predvsemsaucony, pogojno brooks

Priporočam nakup na strani http://www.sp24.com . Dosedaj sva z ženo vse nakupe pri njih opravila brez kakršnihkoli zapletov.
Tudi sam uporabljam Saucony copate (Kinvara, Fastwitch) in se trenutno ogrevam za nakup Virrate.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA