prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ribic
Pozdravljeni,

viška imam en Garminov merilec srčnega utripa. Zanima me ali kdo pozna kakšno aplikacijo za Android telefon-e, ki bi delala z Garminovim merilcem. Sprobal sem Sport tracker pa dela samo s svojimi merilci, enako velja za Runtastic running....

Kakšna ideja?
Najprej si razjasni kako merilec pulza komunicira ali je to "modrozobi" prenos ali ANT + tehnologija. Garmin je na ANT+ torej rabiš telefon, ki to sprejeme ( I phone + vmesnik; Sony Xperia Z1 telefona z že vgrajenim vmesnikom).
"Modrozobi" merilec pulza (trak + oddajnik) delujeta na vseh novodobnih telefonih (Endomondo, Sports Tracker,...). Upam, da sem pomagal?! :D
To sem si že razjasnil. Dela preko bluetootha, ker ga telefon normalno najde.
Sem med tem videl, da ima Garmin na google play eno plačljivo aplikacijo, ki bi naj bila dokaj ok. Cena ni tako visoka (manj kot 1 EUR), tako da jo bom verjetno sprobal in bom potem videl kako je.
Hvala vseeno.
ribic napisal/-a:To sem si že razjasnil. Dela preko bluetootha, ker ga telefon normalno najde.
Sem med tem videl, da ima Garmin na google play eno plačljivo aplikacijo, ki bi naj bila dokaj ok. Cena ni tako visoka (manj kot 1 EUR), tako da jo bom verjetno sprobal in bom potem videl kako je.
Hvala vseeno.

Garmin ima merilec preko ANT+, za bluetooth ga ni.
Telefoni, ki podpirajo ANT+ so:
HTC, Iphone (+adapter), Sony (nekaj modelov), celo Samsung.

Proizvajalci bluetooth merilcev pa so:
Polar, Zephyr, kitajci v mnogo verzijah, Wahoo, Isport, CardioSport, Ithlete,...
Si to sprobal al govoriš na pamet?

Samsung Galaxy Note 1 in 3 mi Garminov merilec srčnega utripa normalno najde preko bluetootha. Tako, da očitno dela tako. Dopuščam pa možnost da dela preko obeh opcij.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA