Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Slovenci so spet razsturali na Supermaratonu :clap: :clap: vse čestitke vsem :clap: :clap:

Kljub dobrim rezultatom, je pa zame ta tekma bolj žalostna in si jo želim čimprej pozabiti. :( Jaz sem se udeležil tekme, kot gledalec, šofer in navijač... na željo zajca.
zajc je od vsega začetka držal suvereno 2. mesto, počutil se je super, a na žalost ga je v zadnjih km zbil avto, :( voznik pa pobegnil. :evil: Ves krvav s prebito glavo je vseeno pritekel do cilja in obdržal absolutno drugo mesto. Pogled na njega je bil zelo žalosten, še dobro, da mi pogled na kri ne dela problemov (poklicen gasilec). Takoj sem ga odpeljal v sobo. Naredil teste njegove zavesti in prisebnosti. Na pomoč so prišli reševalci, ga pregledali. Na srečo ni bilo nič zlomljenega. Prebita glava in odrgnine po celem desnem telesu. Največji problem je bil, ker mu je uhajal spomin. Doživel je močan pretres možganov. Potem so sledili še zapisniki policije, sprehod do policijske postaje,...
Ker ni imel vrtoglavice, slabosti, bruhanja, dvojnega vida,... smo vseeno počakali do podelitve. Jaz sem ga imel ves čas na očeh. Najbolj me je skrbelo, ker mu niso ostajali dogodki v spominu, ki so se zgodili nekaj minut nazaj.
Po prihodu v Ljubljano sem ga odpeljal na Urgenco, kjer so ga pregledali, poslikali glavo, zašili rano na glavi,.. Ostal je na opazovanju.

Po prvih pregledih kaže, da je dobil močan pretres možganov, hujših posledic naj ne bi bilo. Upam in želim mu vse najboljše.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 24 Mar 2014, 08:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Pravkar govoril z zajcem po telefonu :D noč je minila brez problemov :) in kot vse kaže ga bodo po kosilu izpustili iz KC

jekleni zajc :laola

Pa seveda vse čestitke vsem udeležencem :clap: :clap: in se oproščam, ker vam nisem že včeraj čestital v živo :( po glavi so mi šle druge stvari :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA