prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

matej-jethro napisal/-a:
AVI napisal/-a:Jutri K-Rožnik...zgolj v vednost in ravnanje... :D :D

P.S. Muc, bom enkrat kar cel "sod" kave prinesel...ker mislim, da se zna tole še "nabrati"... :lol: :lol: :lol:

:lol: Kul, kofe pa to......k boš pa to naredu pa uletim, če te ne mot preveč :D

Sporočim pravočasno... :D :D ...drugače pa ti samo prlet...imamo dosti prostora naK-Rožniku...hehehehehehe

P.S. ZZ Topka in ZZ Top sta nas obdarila z otrobi in kalčki. Obema še enkrat hvala!!! V glavnem pa zadeva je taka, da je oboje v "rinfuzi". Tako, da kdor bi želel eno ali drugo ali oboje naj napiše, da zadeve prepakiram v vrečke in "that's it". :D
hehe jest dons prletim pa tud če še ne bo "kofeta" :-- ...bomo imel samo GO brez Coffee to... :lol:

Se porajtamo kmal...do takrat pa še mal pomigat ;)...see yaa

p.s.
matej-jethro ti kr prlet...več nas je bolj je fletn! :D
UPS pa mi le ni uspel odkrožit en krogec po K-Rožniku :(
Na žalost so bile druge obveznosti ampak naslednji torek pa upam, da bo šlo...see ya :wink:

p.s.
...čakam poročilo kaj sem zamudil?!...predvsem AnaLiza me zanima? haha :lol:
ROSI64 napisal/-a:Drugi teden bo pa še svetlo skor do 20h :D

:clap: :clap:

muc napisal/-a:...
p.s.

Muc...kje se pa ti potepaš...hehehehe...kaj si zamudil, ti pa tudi jaz ne morem kaj dosti pomagati...sem mislil, da boš ti kaj napisal... :-- ...hehehehehe.... :lol: 8)
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Drugi teden bo pa še svetlo skor do 20h :D

:clap: :clap:

muc napisal/-a:...
p.s.

Muc...kje se pa ti potepaš...hehehehe...kaj si zamudil, ti pa tudi jaz ne morem kaj dosti pomagati...sem mislil, da boš ti kaj napisal... :-- ...hehehehehe.... :lol: 8)

Dons sem imel na vrsti "intervale" pa nisem hotu motit hahahahahaha :-- :-- :--
Kaj ste zamudili hm,hm?
Vsi smo danes tekli po klasični, dolga proga je samevala :D , zato so bili "tahitri" mnogo prekmalu naokrog in do takrat, da smo prišli polžki, jih je že poštene zeblo. Ja jaz sem trenutno prešaltala na polžjo sekcijo, ker tako pac mora bit :D . No v cilju smo pa vseeno dobili sladkarije.

:wink:
Muc sem mislil, da imaš zmenek...ampak intervali...mislim, da boš tudi ti nekaj "kofeta" prinesel...hehehehehe...hec mora bit... :lol: :lol:

Vidim pa, da nam gre letos tole K-Rožnikarjenje "dobro" od nog...hehehehe... :lol: :lol: ...čeprav saj ne veš ali bi se :lol: :lol: ali :--( :--( ...hehehehehe

Se vidimo...naslednjič pa že skoraj sigurno...pa čeprav le v pohodniški sekciji... :mrgreen:
AVI napisal/-a:Muc sem mislil, da imaš zmenek...ampak intervali...mislim, da boš tudi ti nekaj "kofeta" prinesel...hehehehehe...hec mora bit... :lol: :lol:

Vidim pa, da nam gre letos tole K-Rožnikarjenje "dobro" od nog...hehehehe... :lol: :lol: ...čeprav saj ne veš ali bi se :lol: :lol: ali :--( :--( ...hehehehehe

Se vidimo...naslednjič pa že skoraj sigurno...pa čeprav le v pohodniški sekciji... :mrgreen:

Čak, čak a jest tole prov razumem?!! A Avi je spet manjkal?!! :shock:
Kaj če bi Avi kr "coffe to go" kavomat postavu na parkirišču hahahaha :-- ... :wink:
Smeh je pol zdravja...:D
Lučka ni več del nujne osebne opreme :D pa rokavice tudi ne :lol: :lol: :lol:
Berem, da je kar nekaj boljših tekačev poškodovanih :( je pa sreča v nesreči ta, da jih bom lahko vsaj poizkušal slediti :lol: :lol:
Če bo šlo vse po sreči, pridem na kavo :lol: :lol: pa tudi tekel bom :D se vidimo v torek :D
  • 1
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA