prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

S 1.majem naj bi mestna občina Ljubljana začela pobirati uporabnino oziroma vstopnino za uporabo hriba Rožnik :(
To naj bi bilo v obliki dnevne karte, oziroma mesečne, odvisno od uporabnika in njegove uporabe. :( Dosledno upoštevanje pa naj bi kontrolirali mestni redarji.
prasci pohlepni! ...ko točno vejo, da je za 1.maja največ folka tam gor.

okrogli miza na Gozd.zbornici pa je bila vroča...MO in urbanisti pa si niso dali dopovedati, da z odlokom počakajo vsaj do poletja, ko so ljudje na dopustih
Upam, da je to res neslana šala na 'dan norcev'. Ker če ni, lahko uradno razglasimo 'dan norcev' :roll: Se vračamo v srednji vek zgleda, še malo pa bodo v LJ mostnino začeli pobirati. Quo vadis SLO :?:
ROSI64 napisal/-a:S 1.majem naj bi mestna občina Ljubljana začela pobirati uporabnino oziroma vstopnino za uporabo hriba Rožnik :(
To naj bi bilo v obliki dnevne karte, oziroma mesečne, odvisno od uporabnika in njegove uporabe. :( Dosledno upoštevanje pa naj bi kontrolirali mestni redarji.

Mislim, da NI šala. O tem vrabci že dolgo čivkajo.
AVI napisal/-a: ...ampak mene pa danes ne bo... 1.april? ... :mrgreen: ..kdo bi vedel... :mrgreen:

Pa ni bil 1.april :(

Po dolgem času spet na K-Rožniku v prijetni družbi kot vedno. :D

Hvala Mojci za mafine :D luksu za tekaško podporo med tekom :D Iztoku za gorivo :D

Še pridem :D
Hmmm bil na K-Rožniku...prej naredil en krog in ga potem tudi zaključil predčasno...ena koreninca pa štor na delu in že so posledice! Zaenkrat je prst še modre barve ampak se bojim, da bo kmal druge barve :lol: ...no, pa smo spet na "bolniški" hehe
Ostali pa upam, da ste užival v kroženju in upam, da bom naslednji torek že ready...see yaa :wink:

p.s.
...prov mi je, kaj pa treniram naskrivaj hehehe :--
Upam, da je tole z vstopnino prvoaprilska šala :D , čeprav po vsem, kar smo že doživeli v naši državi, bi bilo možno, da je res :evil: .

Jaz bom poskusila aprila spet priti na K-Rožnik, po možnosti že prihodnji torek, da izkoristim, dokler je še zastonj :D :D .
ROSI64 napisal/-a:S 1.majem naj bi mestna občina Ljubljana začela pobirati uporabnino oziroma vstopnino za uporabo hriba Rožnik :(

Je 1.aprilska šala :wink: kljub pomoči klas-a mi ni uspelo, da bi vas na-hecal :lol: :lol:
:lol: ja res je bila prvoaprilska :D a bog ne daj, da se kaj takega v resnici zgodi.

Malo je poante tega štosa tudi v tem, da se vsi zavemo, kako velika dobrina je prosto prehajanje oz gibanje po naravi.

Nobeden in nikoli nam gibanja ne bi smel omejevati. Jaz prištevam svobodo gibanja po naravnem okolju med osnovne človekove pravice. To je kot zrak, voda, dom...

Če nas bodo omejili na nekaj plačljivih zelenih površin (pa naj bodo te še kako "opremljene" s tablami, smerokazi in reklamami) površin bomo pristali v ghetu in svobode bo konec. Tega ne bi rad doživel. Zaenkrat še tozadevno lahko živimo sanje :clap:
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA