Bistriški tek mi je ostal v zelo lepem spominu (če odštejem male kikse organizatorja), predvsem ker sem spoznala del forumske "soseske" in sem se zraven odlično počutila. Pa še majčko sem dobila (Ero, hvala!). Po skupinskem ogrevanju pa večkratnih prebliskih ali teči v kratkih ali dolgih rokavih (na koncu sem pristala pri kratkih, pa še sem ful zakuhala - kaj bo šele poleti

) smo se pognali na štart. Ker človeka množica ponavadi potegne, sem po prvih 100 m morala malo potlačiti svoj pulz, potem pa je šlo OK, samo tisto sekanje ovinkov mi ni bilo ravno všeč (prvega sem sekala, packa jaz

, potem pa sem ugotovila, da je po blatu itak še težje laufat, pa sem kar delala ovinke). Malo sem mirkala na hrbet Z* spredaj, je bila moja orientacija, vmes črtila tisti veter, pa je kar naenkrat minilo. Tudi čaj sem dobila na koncu (nisem vedela, da ga je potem zmanjkalo) in ker sem imela boljši čas kot lani, sem bila skupno zelo vesela.
Upam, Tjaša, da ti tek ni vzel poguma, ker si se odlično držala (če se jaz spomnim sebe lani - bistriški tek je bil med mojim prvi prireditvenimi - sem bila na koncu malo zaskrbljena nad svojo formo, se mi je zdelo, da sem se kar matrala; pa na tem teku je bilo precej atletov iz klubov - ti pa več niso rekreativci).
Aja, da ne pozabim: majčka je ful dobra in opazna.