Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:
krsimona napisal/-a:Prov lušn je blo.Če v službi ne bo kakega izobraževanja, se vama v torek spet pridružim. :laola

Mogoče še kako polžiko dobimo.Upam.

Jeeee, več nas bo, bolj bo luštno :laola ...in proga je prav prijetna za tek, tudi lučke nisem potrebovala prejšnjič, tako da ....komaj čakam :D

V torek bi se vam tudi jaz pridružila. :D
Sporočite, kje se dobimo in kdaj? Kadarkoli med 16 in 18 je v redu, kar se mene tiče.
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:
Sporočite, kje se dobimo in kdaj? Kadarkoli med 16 in 18 je v redu, kar se mene tiče.

ob 17.30 na parkirišču pred ZOO je štart. Že vidim, da bo zeloooo luštno :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

ob 17.30 na parkirišču pred ZOO je štart. Že vidim, da bo zeloooo luštno :laola

Moj šesti čut me ni razočaral. Upam še na koga. :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Dogovorjeno. Se vidimo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Saj migam, samo nič se nisem javila. Tudi ta teden K-Rožnik, spet po drugačni varianti, je bil vodič drug :D . Danes pa klasična 9ka ob Savinj, sonček je prijetno grel. Tempo je pa hudo počasen, nekako ne steče letos. Pa nič za to, samo da se teče :clap: .
V torek spet planiram K-rožnik, mogoče bo pa že klasična trasa očiščena. Bodo domačini povedali. Glede na službene poti, sem vesela, če spravim dva teka na teden skupaj.
Migajte polžki, migajte, da bo veselo :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Priznam, sem migala danes :D . Je bilo tako luštno po sončku tekat. Sem tudi v torek tekla, le da nisem uspela do Rožnika priti, sem jo kar po Ivančni udarila :wink: . Važno je , da se miga :clap: .
Uživajte in migajte na polno :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Saj še tečem no, sicer le enkrat tedensko, ker me med tednom malo teren moti, zadnja 2 tedna pa moji novi zobki (je pa sedaj toliko bolj luštno, ko lahko pošteno ugriznem :twisted: ).
tudi danes na domačem terenu v prijetni družbi in klepetu lep tek. itak je to najpomembneje.
Pa le javite se kaj, da ne bom samo jaz poročala, pa še to nekaj štrajkam zadnji mesec :oops:

Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Delamo se, da malo migamo. :D V torek pričakujem malo boljšo polžjo zasedbo. Če je ne bo...
Uporabniški avatar
 lenči
Saj še migam no :oops: :wink: . Enkrat tedensko pa uspem na tek (objektivno in lenobno čez teden ne znese :cry: ). Tudi v nedeljo bo padla ena runda. Tokrat malo daljša opcija, tam 15 km minimalno pade. Če že gre moj malo daljši tek, ne bom sedela in čakala, raje tečem :-- .

Drugače pa, pridno migajte polžki , teči se ne pozabi :-- :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Cel teden noči brez spanja - ženina vneta tetiva v rami. Pika na vse to je bilo vstajanje danes ob 3h in štart ob 4.50h po PST-ju. Vsaj toliko sem bil pameten, da nisem šel cel krog. Pa še meča od torka nekaj štrajkajo, koleno je bolje se je pa prebavi skegljalo zaradi zgodnje ure teka. :mrgreen: Skratka priževel samo je bilo drugače planirano. Hvala za družbo.
 krsimona
pajo napisal/-a:Cel teden noči brez spanja - ženina vneta tetiva v rami. Pika na vse to je bilo vstajanje danes ob 3h in štart ob 4.50h po PST-ju. Vsaj toliko sem bil pameten, da nisem šel cel krog. Pa še meča od torka nekaj štrajkajo, koleno je bolje se je pa prebavi skegljalo zaradi zgodnje ure teka. :mrgreen: Skratka priževel samo je bilo drugače planirano. Hvala za družbo.

Bravo Pajo, si imel družbo? :--
Uporabniški avatar
 pajo
krsimona napisal/-a:
pajo napisal/-a:Cel teden noči brez spanja - ženina vneta tetiva v rami. Pika na vse to je bilo vstajanje danes ob 3h in štart ob 4.50h po PST-ju. Vsaj toliko sem bil pameten, da nisem šel cel krog. Pa še meča od torka nekaj štrajkajo, koleno je bolje se je pa prebavi skegljalo zaradi zgodnje ure teka. :mrgreen: Skratka priževel samo je bilo drugače planirano. Hvala za družbo.

Bravo Pajo, si imel družbo? :--

A ti misliš, da ne verjameš ali kaj? Bogovska družba nima vsak take. Se je za to treba malo pomatrat. :FO:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem jih pretekla: celih 15,5 km v častno polžjem tempu in klepetu. Dobra priprava za naslednjo nedeljo, ko grem 20km. V torek pa en izi tek, če ne bo prehudega musklfibra :oops:
Polžki, pridno migajte :laola
 MisSi
Komaj sedaj sem ugotovila, da ne spadam in da ne "smem" brati tekačev-maratoncev ampak polžke. Ker sem polžulja. :mrgreen: (kaj je to za lepe besede!).
Včeraj sem želela prvič "ovohati" desetko, pa mi ni ratalo, saj se je psička pobunila in sem jo morala skorajda vleči za seboj...
Sem pa odtekla lahkotno 9 km s povprečjem 9,5!
Največja hitrost (minutko, dve?) sem imela kar 13,5 km na uro. Sem bila tako ponosna nase, da sem kar :laola :clap: , dokler zvečer nisem zasledila podatka, da je prva na dunajskem maratonu tekla s povprečno hitrostjo 42 km 16 km/h.
Pa mi je bilo, da sem vzela pivičko in lepo :drink .
  • 1
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA