prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 zanluka
Pozdravljeni zanima me kje kupiti ugodno copate za tek prek spleta, če jih je že kdo nabavil preko katere spletne trgovine. Hvala za vaše odgovore.lp
 zanluka
Pravkar prejel tekaške copate iz 21run.com, naročene v nedeljo 6.4., vse korektno in z poštnino 50 eur, ceneje kot pri nas....lp
Uporabniški avatar
 Forrest
zanluka napisal/-a:Pravkar prejel tekaške copate iz 21run.com, naročene v nedeljo 6.4., vse korektno in z poštnino 50 eur, ceneje kot pri nas....lp

Mater,je bila pa draga poštnina :lol:
Uporabniški avatar
 čara
zanluka napisal/-a:Pravkar prejel tekaške copate iz 21run.com, naročene v nedeljo 6.4., vse korektno in z poštnino 50 eur, ceneje kot pri nas....lp

Ta stavek pomeni, da je poštnina bila 50€ in da je cenešja kot pri nas. :lol: Potem pa v drugem prispevku demantiraš izjavo, da je bila poštnina 9 €.

Katera cifra je sedaj pravilna?
Uporabniški avatar
 andrejl
čara napisal/-a:

Ta stavek pomeni, da je poštnina bila 50€ in da je cenešja kot pri nas. :lol: Potem pa v drugem prispevku demantiraš izjavo, da je bila poštnina 9 €.

Katera cifra je sedaj pravilna?

Bo takole ok:

zanluka napisal/-a:Pravkar prejel tekaške copate iz 21run.com, naročene v nedeljo 6.4., vse korektno in z poštnino 50 eur ceneje kot pri nas....lp
 zanluka
Ja se opravičujem glede postavitve vejice, poštnina je 9 eur, vse skupaj ( telovadne pa poštnina ) je bilo pa 50 eur ceneje kot pri nas....
 Fleur
Poustam še tukaj, če koga morda zanima:

preko tujine sem naročila preveliko številko, tako da prodajam NENOŠEN model Nike Free TR4 5.0. Številka 40. Prišel je danes po pošti, ampak mi žal ni prav :(

Povezava do superg: klikni tukaj(uradna Nike stran)

Gre za rožnato barvo, niso pa tako žive barve kot na sliki- bolj pastelno kot ne.

Slika

Cena je 70eur, pri nas je cena v trgovini 109eur :)

Kontakt: zupanc.nusa@gmail.com
Nazadnje spremenil Fleur, dne 16 Apr 2014, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA