prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Končno mal spočil, da spravim poročilo skupaj :)

Oba s celejem sva se držala dogovorjenega in štartala iz Koseškega bajerja ob 6.30 oz. kakšno minuto kasneje (po moji krivdi). Malo megle na začetku, sicer pa tekaču prijazno oblačno vreme naju je spremljalo cel tek. V prvih 10-15 km so naju noge kar nekak prehitevale in silile v prehiter tempo, kar se je poznalo v zadnjih 10 km oz. se meni pozna še sedaj.

Cele je bil odlična družba in je čas hitro minil. Upam, da njemu tudi :D. Do vzpona na Golovec sva precej več klepetala kot pa v drugi polovici :lol:

Moj prvi PST je za mano. Če bom šel še kdaj? Bom, samo ne še tako hitro :D.
jurkokafro napisal/-a:Končno mal spočil, da spravim poročilo skupaj :)

Oba s celejem sva se držala dogovorjenega in štartala iz Koseškega bajerja ob 6.30 oz. kakšno minuto kasneje (po moji krivdi). Malo megle na začetku, sicer pa tekaču prijazno oblačno vreme naju je spremljalo cel tek. V prvih 10-15 km so naju noge kar nekak prehitevale in silile v prehiter tempo, kar se je poznalo v zadnjih 10 km oz. se meni pozna še sedaj.

Cele je bil odlična družba in je čas hitro minil. Upam, da njemu tudi :D. Do vzpona na Golovec sva precej več klepetala kot pa v drugi polovici :lol:

Čestitke za prvega :clap: :clap: pa ne zadnjega :wink:
ROSI64 napisal/-a:
jurkokafro napisal/-a:Končno mal spočil, da spravim poročilo skupaj :)

Čestitke za prvega :clap: :clap: pa ne zadnjega :wink:

Hvala!
jurkokafro napisal/-a:Do vzpona na Golovec sva precej več klepetala kot pa v drugi polovici :lol:

S tem se definitivno strinjam. Po Golovcu sem mel tako težke noge kot že dolgo ne kar ni šlo in ni šlo. Še dobro da je mel jurkokafro tolk potrpljenja z mano. Ampak vseeno cel krog uspešno zaključen novi kilometri nove izkušnje.

Po celem PST-ju je sledila analiza :drink , že sam zarad tega se je splečal :lol:

No potem pa prispel domov in pozabil da sem sinu obljubil da greva vozit kolo, to pa je bil dodatn trening namreč star je 3 leta in se ravno učiva.

Drugače pa vsak PST je nova zgodba, ki jo povezuje dobra energija kadarkoli ga pretečeš.

Aja pa naj omenim da sva napoti v kontra smeri srečala tudi MR. PST-ja :lol: , :lol:

Ta vikend pa upam da bodo noge boljše na Formaratonu.
Po osmih letih se mi je izpolnila želja. Prvič sem uradno opravil s PST 8)

Danes je krog minil zelo hitro. Pred vzponom na Golovec sem srečal svojo hčerko, ki je s sošolci in učitelji pridno hodila. Pridružil sem se jim in z njimi hodil nekaj sto metrov. Če se mi ne bi mudilo naprej, bi šel z njimi do vrha. Na drugi strani hriba je bilo ogromno otrok, da je bilo težko prehitevati, vendar me to ni motilo. Srečal sem še znanko, učiteljico, in z njenimi učenci smo skupaj prehodili slab kilometer. Zanimivo je bilo opazovati kako so otroci različni. Eni so komaj hodili, drugi pa so kipeli od energije.

Spominsko medaljo bom prevzel jutri zjutraj, ko bom zaključil z nočnim PST. Z njo se bom važil še nekaj časa :lol:

Slika
Nazadnje spremenil zajc, dne 09 Maj 2014, 13:23, skupaj popravljeno 1 krat.
zajc napisal/-a:Ker danes niso podeljevali spominskih medalj, jo bom prevzel jutri zjutraj, ob 6h, ko bom zaključil z nočnim PST. Z njo se bom važil še nekaj časa :lol:

Pa sem le mislil, da jo bom imel pred tabo :wink: :lol:
  • 1
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA