Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK napisal/-a:Kdo ve, kaj se je zgodilo Srečku?

Ečo si je v začetku zvil gleženj in potem se je trudil in mislim da je na tretji KT zaključil.
ZdravkoC napisal/-a:
TONEK napisal/-a:Kdo ve, kaj se je zgodilo Srečku?

Ečo si je v začetku zvil gleženj in potem se je trudil in mislim da je na tretji KT zaključil.

Kaj pa se je zgodilo Zdravku?
Uporabniški avatar
 muc
Vreme napisal/-a:Marjeta kot druga v cilju :laola skupaj z jan-jan-om :clap:

Bravoooooooooooooooo!!!!!!! :laola
V cilju pa tudi že Marjan, Matej-jehtro,...eni pa tik pred ciljem!!! :clap:
Čestitke vsem že sedaj...CAR-ji!!! :laola
Nekako je naneslo, da sem okoli 18:30 prikolesarila na cilj v Umagu in za par minut zgresila prihod Taje (pozabila sem njen forumski vzdevek)... amoak sem ji pa ze od dalec zakricala: "Bravo, Katjaaaa!"
Ma, zgledala je kot rozica, kot kraljica, kot zmagovalka!"
po 105 km!!!!
po kar nekaj visincih!!!
po skoraj enem dnevu teka!!!
Kot rozica, dragi moji!
Se vedno sem pod vtisom!
Cestitke vsem, tudi tistim, ki so zaceli, a niso mogli koncati.
Neerjetni te!
(spreglejte, prosim, taksne in drugacne napake, pisem na eni nerodni tipkovnici kindla nekje v istrski divjini... ;)
Ta rožica je Tajataja. Ki je v zadnjih 20 km tako pospešila, da sem ti čisto narobe svetovala, kdaj jo pričakaj v cilju :oops: . Kot rožica je pa po moje zgledala zato, ker se je glede na ciljni šprint očitno preveč šparala :lol: .

Tajataja (in seveda prav vsi ostali, ki ste štartali), moj globok poklon :clap: .
Enkica napisal/-a:
Kaj pa se je zgodilo Zdravku?

ZdravkeC napisal/-a:Ja, štartno številko imam
laufal nisem nič ta teden
neki išjatikus me lovi po desni stegni
stare težave so itak še na planem
lušno bo
Morda pa naredim polovičko
Seveda pa bom probal celo prehodit :juhuhu:

In s takšnim namenom sem se podal na pot. Sprva mi je šlo odlično, kmalu so se pa začele težave ... edino išjatikus ni povzročal večjih težav, parkrat mi je noga klecnila, vendar nič hujšega. Pulz se mi je ustalil, aritmije ni bilo. Rahla težava je bila v stopalu, namreč 5 dni stara dva žulja se še nista popolnoma pomirila, a tudi tega kmalu nisem več čutil, saj je prevladala bolečina iz desne pete, o kateri zadnja tri leta stalno pišem. Nekje okrog pete ure po startu se je začelo in potem rahlo stopnjevalo. Včasih je celo bolečina izginila za trenutek, vendar ko se je vrnila je bila še prijetnejša in primernejša za razmišljanje o zaključku.

Če ne bi prodal startnine za Istra maraton, bi se odpravil naravnost v Koper, tako pa sem imel zadaj še plačano startnino za Selmar tek in tako sem danes naredil še tale 7 km iztek :-)
To je to.

Vsem čestitke, organizatorju pa :cast1:
Enkica napisal/-a:, da sem ti čisto narobe svetovala, kdaj jo pričakaj v cilju :oops: ...

Nisi ti kriva, Enkica, ne skrbi.
Fantič, ki bolj pozna tole divjino okoli Umaga, je malo zgrešil (očitno le ni tak poznavalec :), pa smo naredili en nepotreben krog in zato pozno prišli v Umag :)
A ne prepozno!
Smo jo še ujeli, preden jih je kombi odpeljal :)
Danes smo opravili trening na progi 100 milj Istre med Buzetom in Motovunom: https://bojanambrozic.wordpress.com/201 ... t-motovun/

Odsek med Učko in Buzetom ter Motovunom in Umagom, pa sem tekel že lani: https://bojanambrozic.wordpress.com/201 ... do-buzeta/ in https://bojanambrozic.wordpress.com/201 ... ovun-umag/

Upam da se mi uspe letos pojaviti na kateri izmed prog. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA