prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 matejn
Živjo!

Ali mi lahko kdo priporoči kakšne tekaške copate iz zgoraj omenjene kategorije ( še kaj drugega kot Salomon ). Potrebujem pa nekaj za npr. 10 km asfalta in nato različne dolžine teka po gozdnih cestah, lovskih in planinskih stezicah ipd. Do pred kratkim sem v ta namen uporabljal copate Asics Eagel Trail, sedaj pa iščem nekaj podobnega.
 jezo
jaz sem si pred kratkim kupil Brooks Cascadia 9
po testeranju že kakih 60-70km moram reči da so super
majo rahlo več podloge od običajnih trail zato so dobre za asfalt
preizušene pa so tudi že po PSTju in po gozdnih potkah golovoca in je oprijem res dober
raz zadnji preizkus pa sledi v soboto na Najlepšem in Najtežjem malem maratonu po polhograjskih hribih ampak lahko rečem da me res ne skrbijo :)
 U_R_S_A
Jaz imam Salomon XR Mission, ki naj bi bili door to trail, ampak so za moje pojme za asfalt malo pretrdi. Za tista 2 km, kolikor imam asfalta do prijaznejše podlage, so dobri, za več pa po mojem mnenju ne. Za po gozdu pa fantastika.
 blazu
Meni se za kombiniran tek dobro obnesejo Inov8 Trailroc in pa Altra Superior.

http://goo.gl/PWE4V8

Noben od naštetih modelov nima zelo izrazith čepov zato se po asfaltu ne obrablja prehitro in je dovolj stabilen.

lp,

Blaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA