Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

1.TEK NA KAMNIŠKI VRH - VERTIKAL 666
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KDAJ: VELIKONOČNI PONEDELJEK, 21. APRIL 2014, ob 10.00 :wink:

ŠTART: 200m pred koncem asfaltne ceste Bistričica – Sv. Lenart

MOŽNE SO PRIJAVE PREKO INTERNETNE STRANI http://www.potsrca.si NA ZAVIHKU PRIJAVA ALI OSEBNO NA AVTOLIČARSTVO PAPEŽ, PODJELŠE 2, 1241 KAMNIK

GLAVNI PODATKI: :arrow:

ŠTARTNINA: predprijava 20€ na dan tekme 25€

ŠTART: NA MOSTU 200m pred koncem asfalta

CILJ: 30m DESNO OD VRHA KAMNIŠKEGA VRHA

DOLŽINA PROGE: 2014m

VIŠINSKA RAZLIKA: 666m :twisted: :shock:

KATEGORIJE: MOŠKI ABOSLUTNO, ŽENSKE ABOSLUTNO

[b]PRIJAVA IN RAZGLASITEV:
PRI TOPLARJU 200m NIŽJE OD ŠTARTA PO ASFALTNI CESTI NA DESNI STRANI. :clap: :clap:

ČAKAJO VAS BOGATE DENARNE IN PRAKTIČNE NAGRADE! PRVI TRIJE V KATEGORIJI DOBIJO POKALE IN DENARNE NAGRADE.
VSAK UDELEŽENEC DOBI VODO NA VRHU, SPOMINSKO ŠPORTNO MAJICO, TOPEL OBROK IN ČAJ NA RAZGLASITVI REZULTATOV.
:clap:

Moški:

1.mesto 100€ :shock:
2.mesto 50€
3.mesto 25€

Ženske:

1.mesto 100€ :shock:
2.mesto 50€
3.mesto 25€

:laola :laola

OPOZORILO:
PROGA JE ZELO STRMA IN NA NEKATERIH MESTIH ZELO IZPOSTAVLJENA. KLJUB TEMU DA BO NA ZAHTEVNEJŠIH DELIH PRISOTNA GORSKA REŠEVALNA SLUŽBA, OPOZARJAMO IN PROSIMO NA VELIKO PREVIDNOST, NA TAKIH MESTIH TUDI ODSVETUJEMO PREHITEVANJA. IZBERITE TEMPO, PRIMEREN SVOJIM SPOSOBNOSTIM.
VSAK TEKMOVALEC TEKMUJE NA LASTNO ODGOVORNOST!
SESTOP PO TEKMOVALNI PROGI JE STROGO PREPOVEDAN TER JE DOVOLJEN SAMO PO MARKIRANI POTI. NEUPOŠTEVANJE NAVODIL ORGANIZATORJEV SE KAZNUJE Z DISKVALIFIKACIJO! TEKMOVANJE BO V VSAKEM VREMENU. ORGANIZATOR IMA PRAVICO SPREMENITI POTEK PROGE ZARADI VARNOSTI.
:clap:

KONTAKT: info@potsrca.si ali 031 226 205 Simon Skalar

Slika

PS: Parkirnih mest je dovolj, za promet bo poskrbljeno!!

FB: https://www.facebook.com/events/240079842862612/?notif_t=plan_user_invited
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 14 Apr 2014, 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo,Tomaž.
Lepo ste poskrbeli, da letos zopet ne bom uspel opraviti Gorenjskega pokala (Tek pod Kriško goro)
Uporaba palic je najbrž sama po sebi umevna?
Glede na to da je bilo to objavljeno 1. aprila, je to najbrž prvoaprilska šala. Sem se pa že spraševal, zakaj na Kamniški vrh ni nobene tekme. Edino, kar je slabost je, da je prekratek.
[quote="cvalenti"]Težko je uskladiti datum in prosti dan tekme, ker ga enostavo NI! :wink:
/quote]
Tudi ta trditev je prvoaprilska! Če bi že hoteli res izvesti tako tekmo, je prost dan en dan prej, v nedeljo 20. 4.! Kriška gora je precej uveljavljena tekma, s precejšno udeležbo, in ne tako zelo daleč stran, zato bi bilo vsekakor nesmiselno na isti dan organizirati čisto novo tekmo. To je še dodaten dokaz, da zadeva ni mišljena resno!
JA Milk, ampak zadeva oziroma tekma bo na isti dan kot je zapisano, res ni prvo aprilska šala, saj smo raspis tekme prijeli že na teku k sv. Primožu 29.03. in ne prvega aprila. Danes svo s tekaškim sotrpinom Frickom izmerila in delno odlaufala, seveda kar sva zmogla preteč, saj klanc je neusmiljen. Izmerila sva 666 metrav višincev v 2,24 km v času 29,23 brez pomoči palic, ki mislim da bodo dovoljene, al pa tud ne...se vidmo.
V tem primeru mi res ni jasno, zakaj morate skakati v zelje Kriški gori? Ta vikend ima tri proste dni in da ni termina sploh ni res! Zakaj niste razpisali tega teka v nedeljo, da bi lahko prišli tudi tisti, ki ne želijo izpustiti Kriške gore. Ali pa bi tekmo, ki je precej kratka izvedli v popoldanskem času. Čeprav mi je trasa zelo všeč, nisem prepričan, da ne bom šel raje na Kriško goro, še posebno zato, ker imate tu predprijave in plačilo v naprej. Na dan tekme, pa je startnina krepko pretirana! Bo treba še temeljito premisliti!
Letos nimam ravno velikih tekaških ambicij in če se bom že udeležil tekm, se bom takih, ki mi bolj odgovarjajo. V tem primeru sem izbral Kamniški vrh, toda glede na to, da je vse potihnilo, me zanima, če se bo sploh izvedel.
Prosim, če meni NE pošiljate zasebnih sporočil ZS, ker jaz nisem med organizatorji in ne vem KAJ in KAKO. Jaz sem samo objavil vabilo, ker so me prosili. Obrnite se na Simona Skalarja ali na Simona Novaka, HVALA! :wink:
Organizatorji te prireditve očitno nimajo resnega namena in si ne želijo prav velike udeležbe. Drugi organizatorji neprestano dvigujejo temo z novimi sporočili in se trudijo privabiti čim več udeležencev, tu pa je vse tiho, tako da se sploh ne ve, če prireditev res bo. Mogoče pa želijo tekmovati le organizatorji tekme med sabo! Očitno bo treba res pod Kriško goro, če bomo ta dan hoteli tekmovati. Če se bodo kaj zganili, je časa mogoče še kak dan ali največ dva, da nekdo napiše, koliko resna je ta reč, koliko je prijavljenih in da spremenijo pogoje prijave tako, da se bo dalo po 15€ prijaviti neposredno pred tekmo. Edino tako lahko rešijo tekmo. Če pa bi spremenili še uro in bi bil start ob 15h, ter bi povabili udeležence teka pod Kriško goro, da se po tekmi spoprimejo še s Kamniškim vrhom, bi bilo najbrž udeležencev še nekaj več, saj poznam kar nekaj takih, ki bi šli z veseljem na obe tekmi.
Pozdravljeni,

torej VERTIKAL 666 - 1.TEK NA KAMNIŠKI VRH BO!

Na žalost je z organizacijo toliko dela, da nismo mogi prav veliko oglaševati na internetu.
Prtijavljeno je že okoli 30 tekmovalcev, med njimi nekateri izmed najboljših vertikalistov pri nas kot so Simon Alič, Matjaž Mikolša, Simon Novak, Klemen Triler...

Vsem se opravilčujemo za nevšečnosti in pa spraševanje ali prireditev bo ali ne.
Za vse informacije se lahko obrnete na info@potsrca.si.

Glede tekme na Kriško goro pa na žalost ne moremo spremeniti ničesar, koledarji športnih tekov so zelo polni.

Mimogrede, sem danes označil progo - pot je trenutno označena z rumenimi trakovi.
Poteka od mosta 100m po makademski cesti in zauvije levo, po travnikih, čez rožo, levo navzgor in potem po oznakah do vrha nekaj 100m pod vrhom je zelo izpostavljena prečnica tako, da zelo previdno!

Štartnina znaša 20€ , na dan tekmovanja pa bo 25€. Na žalost drugače ne gre, saj morajo biti za vse tekmovalce zagotovljene majice in malica, kar ni tako enostavno računati na 30 tekmovalcev ali pa jih pride 60.

Možnost pa je da se vsi prijavite do 18.aprila in imate štartnino 20€ in s tem tudi mi manj težav.

Upam da se vidimo v čim večjem številu, saj je teren res eden najlepših v Sloveniji.

Želim vam lep dan še naprej in veliko tekaških užitkov,

Simon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA