prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Lepo je minil današnji torek, malo v okrnjeni zasedbi pa vseeno fajn smo se mel: Ema, Marinka, Sonja prvič na druženju in njen sin Leon, Tone, Darko, Fricko in moja malenkost smo brez pravokacij pretekli progo v slabi uri.......se vidmo nasledji torek še zadjič ob 16 uri, aprila pa startamo ob 18 uri in verjetno eni podalšamo na dalšo varianto.
tekac 007 napisal/-a:Lepo je minil današnji torek, malo v okrnjeni zasedbi pa vseeno fajn smo se mel: Ema, Marinka, Sonja prvič na druženju in njen sin Leon, Tone, Darko, Fricko in moja malenkost smo brez pravokacij pretekli progo v slabi uri.......se vidmo nasledji torek še zadjič ob 16 uri, aprila pa startamo ob 18 uri in verjetno eni podalšamo na dalšo varianto.

To je prava ekipaaaaaaa :clap:
Mal hladno ampak za tek primerno vreme. Zbrali smo se: Medo, Sebo, Fricko, Denis, Darko, Klemen J., Herman, Roman, Zvone, Tone, Marinka, Barbi in moja malenkost. Letel je kar hitro povprečje 4:20 na km, čas 49:35, zadnji km 3:30 in tako smo zaključili z zimsko traso. Prvega aprila oziroma že nasledji torek pa tja do pozne jeseni se bomo dobivali ob 18 uri in nekateri prestavili na dalšo traso 15 km, ostali pa lahko obračajo na Kregarjevem in odtečejo cca 12 km. Tako družba se vidmo nasledni TOREK OB 18 URI......
Mal pozno pa vseeno, včeraj smo najbolj zagnani prvič letos odlaufal ta dolgo progo. Bilo je teško ampak prijetno, pa tudi za prvič kar hitro cca 1:10,00 in tako smo prišli v cilj skupaj s družbo na krajši progi. Teklo nas je šest na dalši in pet na krajši progi. Po teku nas je večina obiskala okrepčevalnico pri TEKAČU 007....se vidmo....naslednji torek ob 18 uri.
Včeraj smo garali: Tinkara, Marinka,Darinka,Barbi, Herman,Zvone,Tone,Drago, Darko,Denis,Fricko, Lado in Roman, ki nas je na koncu vse odšprintal...čas vso progo pogovrni 1:16,15 res prijetno druženje ko ni bilo pravokatorjev. Orepčevalnica pri.....TEKAČU 007 se je tokrat prestavila na cilj druženja, se pa bojim da nebo to postala stalnica, ha , ha......se vidmo...
Volja je bila. 8)
Če se ne motim, smo se včeraj spontano pogrupirali v tri skupine.
Uživaška skupina petih je pod vodstvom Marinke okoli 11 km pretekla v dobri uri.
Hvala za družbo, E
Ema lepo si povedala uživaška skupina, poleg tebe so tekli še: Darinka, Marinka, Tone, Drago. Potem sta bila tukaj pravokatorja Denis in Medo,ter Roman ki so jo ucvrli na krajšo varianto. Hermana smo uspeli prvič spravit na tadaljšo in mu je s pomočjo Barbi in Zvoneta tudi uspelo preteči v času cca 1:20,00. Darko, Fricko in moja malenkost smo odirjali vse klance na polno vmes pa malo zabušavali in tako je kar hiro minilo včerajšne tekaško druženje......UPAZILI SMO TUDI NOVO TABLO z OZNAKAMI TORKVIH DRUŽENJ, Mislim da je to delo TOMAŽA....HVALA vidim da nisi pozabil na nas, čeprav te že lep čas ni bilo med nami....se vidmo.
Včeraj se nas je zbralo 12 želnih tekaškega švica, pravokator je bil tokrat Sebo za njim smo capljali jaz, Fricko, Grega G.,Denis in Darkobrzina na ta dolgi, na krajši pa šef št.2 Olson, Tone, Herman, Tinkara, Marinka in Darinka v cilj smo pritekli skoraj istočasno...se vidmo na Mekinjskem krosu.
Po nedeljskem krosu v Mekinjah se nas je danes zbralo 13. Začelo se je bolj počasi ampak prva pravokacija je prišla s strani Barbi in Romana, ki sta bila ujeta v Godiču. Potem sva bežala jaz in Medo pa sva bila ujeta na vrhu. Poskusila sva še na nasledjem klancu, ampak pri spustu so mimo priderveli Darko, Grega in Roman. Po km so bili ujeti na zadnjem klancu spet pobeg mene in Medota toda spet samo do Stolnika. Pri spustu nam je ušel Darko, ki je tudi prvi prispel na cilj, kjer je že bila družba, ki je tekla krajšo progo. Po dalši odsonosti se je druženje vrnila Olsonka-Maja in seboj pripeljala tudi prijateljico Ano...dobrodošli. Naj še pohvalim tekače TTD,ki so tekli na Mekinjskem krosu v kategorijah smo zmagali kar trikrat, moja malenkost, Barbi in Marinka, tretji je bil Istok, četrti je bil Zvone, Peti so bili Grega F., Fricko in Tone, tekmovali so še Roman, Drago, Bencek in Herman...se vidmo....Pa še to v soboto če bo solidno vreme imam idejo za panoramski tek Mekinje- Vovar-Gozd-Kranski rak VELKA in nazaj mimo Primoža...stvar dogovora...se vidmo.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA