Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Rezultati: http://www.timingljubljana.si/rezultati.aspx?IDtekme=2467&tip=B :clap:

Ekino je že šestič zaporedoma zmagala ekipa Tekaški forum - ultra :laola

Pri posameznikih, če se ne motim, z novim rekordom proge 100,672km :shock: Primožič Lojze :clap:

Pri ženska pa Burja Brigita z 85,184km :clap: .Pa ji j le uspelo zmagati. Je lani na Sladkih6 bila kar jezna ker je bila "spet" tretja. Mogoče pa ji letos le uspe :mrgreen:
Bom hitro napisal preden pozabim :lol:

Še 14 dni nazaj sem komaj tekel, zato so bili metuljčki v trebuhu pred začetkom opravičeni. Začetek je bil peklensko hiter. Nekaj kilometrov sem bil celo pred GTA, ko pa je potegnil kot da bi šele začel teči, je bilo jasno, da je za en razred boljši od mene. Sploh se nisem trudil, da bi ga poskušal ujeti.

Še sreča, kajti med 20-50 km sem imel krizo. Začeli so me boleti desna noga in rame (kot posledica prometne nesreče), za nameček pa v hrib sploh nisem mogel teči. V klanec sem se samo delal da tečem in šel naprej s polžjo hitrostjo. Še otroci so me prehitevali. Prehitel me je tudi Pehnec, Forrest pa mi je dihal za ovratnik. Vmes se je IztokP ponudil, da mi bo pomagal in me je stregel do konca in izpolnjeval moje želje. Še novo kokakolo mi je zrihtal. Resnično sem mu hvaležen, saj mi je tako prihranil nekaj minut.

Po 50. km krize nisem imel več, prehitel sem Pehneca, ki je nehal teči (prehitro), ker ni mogel prehitevati počasnejših :lol: Njegova izjava je bila kasneje deležena posmeha :lol: Ko sem prehitel Forresta v 44. krogu, se mi je odvalil kamen od srca, ko mi je povedal, da zaostaja za mano že 3 kroge. Takrat sem namenoma nekoliko zmanjšal tempo in rutinirano odtekel do konca.

Bil sem zelo vesel uspeha Indi, saj z njo skupaj zelo veliko tečeva in o Formaratonu se do zdaj sploh nisva pogovarjala ali prav zato posebej pripravljala.

V glavnem konec dober, vse dobro.
Odlična izkušnja, odlična organizacija, odlično vreme! Pa pa za dobrodelni namen je šlo, kaj še želiš boljšega! Pohvale vsem, ki ste pripomogli k tem teku!

Moj cilj je bil, da pretečem vsaj 30km. Ampak glej ga zlomka, uspelo mi je preteč 42 km! Sicer z velikimi bolečinami, ampak kjer je volja je pot. S tem, ko sem pretekel to razdaljo, sem povečal svoj najdaljši tek za natanko 21 km :laola
zajc napisal/-a:Bom hitro napisal preden pozabim :lol:

:D Dobra :lol: Nisem verjel, da boš tekel, a si celo odlično oddelal vseh 8h :clap:
Čestitke tudi Forrestu in Indi, torej ekipi s katero smo pozimi skupaj odtekli eno prijetno 100-tko ter vsem ostalim.......V oči mi je padel še legenda MiroR, ki je le en teden po 100miljah Istre dodal še, se opravičujem, cca.75km? :clap: :laola
Meni se je ta tekma vlekla že od začetka naprej in sem se na čase počutila prav brez energije. A sem se vseeno nekako potrudila preteči isto število krogov, kot lani. In je hujša konkurenca kriva za mojo letošnjo slabšo razvrstitev, ne jaz. :x

Kroženje po Tivoliju sem si probala popestriti s poslušanjem tekačev na isti proti: mame, ki je otroku razlagala, da če je bombon, ne more teči; tekačice, ki je sotekača informirala, da če tečeš dolge teke, se ti številka noge za dve številki poveča; potopisa ne preveč zanimivega maratona po Bangkoku; nestrinjanje nekega tekača s statističnim napisom na moji majici; tekačice v kavbojkah in pohodniških čevljih, ki je hvalila svojega nemškega ovčarja; napovedovalca prireditve, ki nas je po petih urah teka prepričeval, da smo ravno na polovici … Fajn mi je bilo dogajanje v cilju, tudi zaradi Lonijine ogromne torte za vse prisotne. In spet se mi je zdelo fajn, da sem lahko zastopala skupino Tekaški forum – ultra od selektorja Avija.

Drugače imam pa še vedno raje kot tekme dolge treninge, pa tudi če se razvlečejo na sto kilometrov. ;-)
Loni napisal/-a:Krasno praznovanje rojstnega dneva, hvala vsem in vsakemu posebej za družbo.

:laola VSE NAJBOLJŠE Loni :laola
tkole si ga pa privoščiš lahko...k kalorije prneseš, pa se razpršijo potem... :hehe: :juhuhu: :juhuhu:

Ostalim udeležencem, pa :clap: :clap: :clap: čestitke za pretečene, prehojene, doživete kilometre in trenutke...

Lepo se regenerirajte.... :piti: :wink:
Formaraton 2014... Športno - družabna prireditev, ki jo organizira
Jure Košir in katere zbrana sredstva so namenjena otrokom obolelim
za rakom in krvnimi bolezni... S Slavko sva sva se udeležila prvič
in sva ponosna da sva se udeležila tega družabnega dogodka...
Namen tega teka, ki traja 8 ur je, da si vsak sam izbere razdaljo
oz. kroge, ki jih bo pretekel, lahko je en krog, lahko jih je 52,
kolikor jih je pretekel zmagovalec Lojze... vsaka čast... ;) Preko 100km,
nov rekord, tole pa res ni mačji kašelj... :clap: :cast1:
Sam posebnih ciljev nisem imel... rekel sem si naj bo vsaj maratonska
razdalja, kar bo več bo super... Na koncu 31 krogov, dobrih 60km in 28.
mesto... :) ... Glede na okoliščine, nekaj težkih tekem in treningov v
zadnjem času je to super rezultat... Tako da sem super zadovoljen :D ...
čeprav moram priznat da mi je bilo zadnjih nekaj krogov kr težko, sem še
komaj premikal noge... tako da zvečer, ko sem prišel domov, mi je bila vsaka
stopnica odveč ;)
Sem pa bolj kot na svoj dosežek ponosen na mojo boljšo polovico Slavko, ki je
naklepala samo 2 kroga manj kot jaz, dobrih 56km :D in več kot odlično
zastopala svojo žensko ekipo Lisičke, ki so osvojile skupno 4. mesto... BRAVO...
:clap: :cast1: in je bila na koncu vsa nasmejana in polna energije... Jaz pa sploh nisem mogel vstati po tem ko sem se ulegel na piknik dekco, hehe... Krči z vseh strani...
Pohvale tudi moji ekipi Flying eagle, ki smo bili 7... Bravo ekipca, Borut ma vas
rad... Na roko nam je šlo tudi vreme, Hvala Sončni upravi... tko da smo se imeli
res super in upam na še več takšnih dogodkov... Še enkrat čestitke vsem sotekačem,
ekipam za pretečene razdalje in prijetno druženje, res ste bili super in se vidimo
na naslednjih tekaških prireditvah... Lepu je tečt... ;) :)
Na kocu seveda analiza... :drink :toast: :piti: :juhuhu:

:laola :laola
Jaz sem se te prireditve udeležila prvič, zagotovo pa ne zadnjič.

Nisem se kaj posebaj pripravljala, ker nisem vedela, kaj pričakovati in sem šla bolj iz dobrodelnih razlogov, kot pa doseči kak rezultat. Štartala sem nekaj čez 9 sama, tako da sem najprej previdno tekla in gledala, kje je proga. Vse je bilo super označeno, tako da nisem imela težav. Potem, ko sem jo že dobro poznala in se je nabralo več ljudi, so pa krogi zelo hitro minevali.
Škoda, da sem imela zaradi praznikov še veliko drugih obveznosti. Drugič pridem za dlje.

Nekateri so tudi zelo pridno fotografirali in na FB sem opazila 14 albumov fotografij, na katerih mislim, da se lahko skoraj vsak najde. Tukaj je prvi del:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.669526203104024.1073741861.115032281886755&type=1

Čestitke vsem udeležencem in organizatorjem! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA