Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bosti911
3. tek Pod svobodnim soncem

Vasi pod Stolom povezuje Pot kulturne dediščine Žirovnica.
10. maja bodo Prešernovo, Čopovo, Finžgarjevo in Jalnovo rojstno hišo ter čebelnjak Antona Janše povezali tekači rekreativne prireditve 3. tek Pod svobodnim soncem. Poleg 10,7 km teka za odrasle, bodo organizirani tudi teki za otroke. Več o dogodku, kategorijah in prijavah preberite na: http://www.zirovnica.eu.
Opremili vas bomo s tekaškimi majicami, posladkali s kašo, še pred tem pa srečne izžrebance teka obdarili z zanimivimi knjižnimi deli. Vabljeni v zibelko slovenske kulture in čebelarstva. To pot na tek.
 daca10
Ojla!
Bliža se 10.maj, sobota, ko se bo na Gorenjskem spet teklo Pod svobodnim soncem! :laola
Bila sem lani, super vzdušje, lepe nagrade, odlična domača pogostitev :clap: :clap: !
Letos bo trasa še boljša, krožna, :juhuhu: :lauf: :juhuhu: !
Priporočam, ne bo vam žal!
LP Draga
 MIROSAN
Škoda ker ni organizirana tekma v nedeljo 11.5., :?: pa bi jaz gotovo prišel, pa še marsikdo drug, ker imamo v soboto 10.5. tek trojk v Ljubljani. Zagotovo bi bila udeležba v nedeljo številčnejša... :roll:
Uporabniški avatar
 miro
Se pridružujem mnenju Dace 10, res je prijeten tekec prelepa okolica, samo meni letos ne odgovarja datum, - trojke so eden mojih najljubših tekov, tako, da se jih težko odpovem.

Vsem ostalim, ki niste zaljubljeni v tek trojk, pa prireditev priporočam!

No jaz bom ta izostanek kompeziral in bom z istim organizatorjem odšel teden kasneje na kolesarski izlet, ki ga tudi vsem priporočam!
Lansko leto sem kolesaril z njimi in bil navdušen, tako, da bom izpustil kakšno od tekaških prireditev, ki bodo istega dne!

lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA