Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tako kot vsako leto, tudi letos organizira Atletski klub Ormož 13.mali maraton, ki se bo odvijal dne 19.04.2014 ob 11.00 uri na stadionu, mestne grabe v Ormožu.
V sklopu malega maratona, poteka tudi tek na 10 km in otroški teki, ki se pričnejo ob 10.00 uri.Tek na 21 km šteje v Štajersko Koroški pokal. Predprijava vas bo stala 10€ , dočim bo prijava na dan teka 15 €. Več podatkov in prijavnico najdete na http://www.ok-ormoz.si .
Vaše tekaške družbe se veselimo....vabljeni med nas :wink:
Bernarda,
glede na to, da je to velikonočna sobota, me zanima če bodo hren pa jajca tudi kje na "okrepčilnih" postajah?
:lol: :lol: :lol:
thinkblue napisal/-a:Bernarda,
glede na to, da je to velikonočna sobota, me zanima če bodo hren pa jajca tudi kje na "okrepčilnih" postajah?
:lol: :lol: :lol:

Ko smo bili otroci :roll: , smo velikonočne dobrote dobili na mizo komaj v nedeljo :wink: , tako da na okrepčevalnicah teh dobrot ne bo :D .Na cilju se bo pa že kaj našlo za :piti: :beer:
V imenu AK Ormoža,kakor tudi v svojem imenu, vam drage tekačice in tekači čestitam za pretečeni tek. :laola
Čestitke tudi ostalim, ki vam ga ni uspelo preteči ,saj odločitev, da se posluša svoje telo, tudi vedno ni lahka, vendar je pa pravilna. :clap:
Dve leti zapored, nam je hodilo viška majic, letos so nam zmanjkale.Takoj v naslednjem tednu, bomo poskrbeli za ponovno naročilo in tisk.Majice boste prejeli ali osebno ali pa po pošti.

Hvala vam za vašo udeležbo, ter upam, da se v takem številu naslednje leto vidimo spet :laola

P.S. Najdena je bila vetrovka z napisom Verona Marathon. Lastnik ali lastnica.....vetrovka je v Ormožu , kontakt pa kar na ZS :wink:
Super je bilo in glede na to, da cel teden nisem nič treniral (hosta in motroka press) sem še toliko bolj presenečen nad rezultatom v pozitivnem smislu. Vidim ,da so fantje in dekleta nabrušeni za Koroško Štajrski pokal in so že od začetka nažgai tempo, da sem jim tudi jaz (čeprav sem pred štartom rekel, da grem na izzi) moral slediti, ker v nasprotnem primeru bi bil kmalu čisto v ozadju.
Imeli smo čisto vse. Prvih par kilometrov dež, potem do 12 km veter v prsa ( proga se ves čas hinavsko vzpenja :lol: ) in nazaj z vetrom na riti, kar seveda pripomore k boljšemu rezultatu.Do obrata sem imel 5.25, nazaj pa 4.50 na km. 1.51.01 je nad pričakovanji, ker si sploh nisem mislil, da sem lahko tako hiter zaradi premalo kilometrov, ampak se vidi, da se da, če je družba prava in te požene še malo hitreje, kot si želiš.
Pogostitev domačinov je bila super in tudi oznake so bile točne in mogoče je nazaj bila ena okrepčevalnica premalo zaradi sonca in sopare, ki se je naredila zaradi dežja.
Dan sva z Eriko zaključila v BioTermah in 5 urno kopanje in vodna masaža sta dobro dela mišicam, ker danes se mi zdi, da sploh ni nobenih posledic včerajšnega teka. Priporočam obisk teh term ,ker imajo velike bazene in je vse lepo urejeno. Mogoče ponoviva vajo s kopanjem že maja po teku Radencih, ker je čisto blizu cca 25 km stran in sem prerpičan ,da bo manj gužve.
Spoštovani tekači in tekačice 13. Ormoškega malega maratona,

organizacijski odbor sobotne tekaške prireditve Atletskega kluba Ormož je bil seznanjen z neprijetnostmi – nestrpni vozniki niso upoštevali popolne cestne zapore; ki so jih bili deležni posamezni tekači in tekačice na progi 13. Ormoškega malega maratona.

AK Ormož kot organizator tekaške prireditve se vsem, ki so bili zaradi slednjega kakorkoli oškodovani, opravičuje in obljublja, da bo v prihodnje skušal poostriti nadzor in vpeljati dodatne varnostne ukrepe.

Z željo, da se ponovno snidemo junija 2014 na našem uličnem teku ter prihodnje leto na 14. Ormoškem malem maratonu, vas lepo pozdravljamo,

AK Ormož
Tudi mene niso pretirano motili; vedno se namreč najde kdo, ki nevede ali celo namerno, bojkotira prireditev... En hupajoč voznik je imel naložene neke sadike, se mi zdi, pa se mu je očitno mudilo s sajenjem ;)
V Zagrebu se mi je recimo že zgodilo, da je kakšna starejša dama, naložena s cekri, med gručo tekačev prav počasi prečkala cestišče in pri tem glasno kritizirala, da jo motimo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA