Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk
le še en mesec...
lahko se pohvalimo, da je ze kar precej pripravljenega, kar se organizacije tiče... :clap: :clap: :clap: Tudi letos bodo v Lipanu ričet skuhali... pa kolajne bodo...užitne, zelo :clap: :clap: :clap:...pa...super bo!!!

VABLJENI!!!
http://www.sdmh.si
 Jožko
Pridemo Boštjan pridemo, sej mormo bit na prvi tekmi PUŠELJCA, da ga zalijemo, čene nebo rasu tko kt se zagre :)
Da bo pa lepo in prijetno pa res ne dvomim :) :)
 kbk
Na Najnaju sem bil v soboto(na žalost le kot opazovalec) in ... res so se potrudili... vsa čast... :clap: :clap: :clap: :clap:
in tam srečal velikooooooooo tekačev, ki (upam) pridejo na KBK... :laola
 NikSS
Blegoš počasi zeleni, mi pa vedno hitreje odštevamo do KBK-ja.
Nekaj organizacijskih nalog je še ostalo, sicer pa komaj čakamo sredino maja.

Prazniki pa tudi ravno prav, da so prišli.
 kbk
V naslednjih dneh bomo ,tisto nekaj podrtega drevja odstranili, tako da se bo dalo iti čez vikend tudi na probo....
Omeniti je treba tudi , da bo letos proga malo spremenjena , ampak nič bistvenega. Morda se bo pokazalo ,da bo tako še bolje... :wink:

Seveda pa so predprijave in cenejša štartnina še odprte...

Vabljeni!!! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 zz topka
Jebelacesta, kolk gre ta cajt hitro naprej... :D
Ja, pr naši hiši sta zaenkrat dva, ki bosta zihr šla na KBK, mati županja, to bi bla pa jast :lol: , je pa še vedno pod strašno velikim vprašajem? :?: :?: :?:
Ma, upanje umira zadnje....
 kbk
zz topka napisal/-a:Jebelacesta, kolk gre ta cajt hitro naprej... :D
Ja, pr naši hiši sta zaenkrat dva, ki bosta zihr šla na KBK, mati županja, to bi bla pa jast :lol: , je pa še vedno pod strašno velikim vprašajem? :?: :?: :?:
Ma, upanje umira zadnje....

ZZ topka,seveda boš prišla , :clap: kakor se za mati županjo... tudi spodobi!! :clap: :clap:

Lahko pa tebi in vsem ostalim povem, da je 99,8% proge očiščene drevja ( danes je bila akcija ) in da je trasa res lepa-tekaška...gozdarji so naredili nekaj novih poti in mi jih bomo s pridom uporabili.

V kratkem jo bomo tudi izmerili, ker se mi zdi ,da je glih malo daljša. :oops: :roll: Ni šlo drugače... zaradi žledomanije... :(
Vsi, ki bi jo radi sprobali, jo boste ta vikend zagotovo lahko. Pa še Planinsko društvo Gorenja vas prireja to nedeljo pohod z zanimivim programom pri koči na Blegošu. :laola

Vabljeni!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA