prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

muc napisal/-a:
AVI napisal/-a:Po dolgem času pridem spet...ampak samo na pohodniško...lahko pa tudi eno "kofetarsko" ...muc?

Naslednji torek sem pa ZA! :clap:
Nas bo kr več kofetkarjev...samo še prej mora Matej "preživeti" Istro hehe :lol:

Uživajteeeee... :D

AVI napisal/-a:Pa je padel en pohodniški K-Rožnik.... :D ...drug teden pa še enega "kofetkarskega"... :lol: :lol: :lol:

Ja, muc, hehehe pa to, pa take......Jest bom Istro že....no, nič ne upam rečt :oops: :D Ampak na pogovorni kofe bom pa valjda zmogel :wink: Celo še več! Naročil ga bom s smetano :!: Zdej ga lohk pijem s ta velke skodelce k sem si jo sposodu od tvojga, takisto ( :shock: ) poškodovanga frenda :lol:
matej-jethro napisal/-a:
muc napisal/-a:
AVI napisal/-a:Po dolgem času pridem spet...ampak samo na pohodniško...lahko pa tudi eno "kofetarsko" ...muc?

Naslednji torek sem pa ZA! :clap:
Nas bo kr več kofetkarjev...samo še prej mora Matej "preživeti" Istro hehe :lol:

Uživajteeeee... :D

AVI napisal/-a:Pa je padel en pohodniški K-Rožnik.... :D ...drug teden pa še enega "kofetkarskega"... :lol: :lol: :lol:

Ja, muc, hehehe pa to, pa take......Jest bom Istro že....no, nič ne upam rečt :oops: :D Ampak na pogovorni kofe bom pa valjda zmogel :wink: Celo še več! Naročil ga bom s smetano :!: Zdej ga lohk pijem s ta velke skodelce k sem si jo sposodu od tvojga, takisto ( :shock: ) poškodovanga frenda :lol:

:lol: :lol: :lol: ...kaj, če bi kr dva kroga usekal?!...hehehe :wink:

p.s.
SREČNO Istra..."do dile" !!! :laola
AVI napisal/-a:Jutri je K-Rožnik "tajm"....eni boste K-Rožili...eni bomo pa K-Rožnikofetkal...ker za drugam itak nismo...hehehehehe...vsaj za enkrat... :lol: :lol: ....ja, čudna so pota... :lol: :lol: :lol:

Se vidimo...

Čau

hm...za take športe sem pa še jst sposobna :mrgreen: :D
AVI napisal/-a:Jutri je K-Rožnik "tajm"....eni boste K-Rožili...eni bomo pa K-Rožnikofetkal...ker za drugam itak nismo...hehehehehe...vsaj za enkrat... :lol: :lol: ....ja, čudna so pota... :lol: :lol: :lol:

Se vidimo...

Čau

Imaš MINUS! Sorči :lol: Ga ni, da ga ni nad K-Rožnikofetkanjem! :mrgreen:

muc napisal/-a:Ojla :D
Pridem na novo K-Rožnik panogo in to je K-Rožnikofetkanje hehehe :lol:
See yaa :wink:

No, a ne muc, kva ga to serjemo na K-Rožnikofetkanju, kr neki ja? To sva naročevala, da se je kelnercam kr bledlo....še midva sva mal omedlevala zraven! Dober je blo :D Če bo tud II.izvedba bom probal bit zraven :D Avi, res škoda, ker te ni bilo in samo upam, da boš lohk danes dobro spal vsled tega spodrsljaja :--
matej-jethro napisal/-a:

Se vidimo...

Čau

Imaš MINUS! Sorči :lol: Ga ni, da ga ni nad K-Rožnikofetkanjem! :mrgreen:

muc napisal/-a:Ojla :D
Pridem na novo K-Rožnik panogo in to je K-Rožnikofetkanje hehehe :lol:
See yaa :wink:

No, a ne muc, kva ga to serjemo na K-Rožnikofetkanju, kr neki ja? To sva naročevala, da se je kelnercam kr bledlo....še midva sva mal omedlevala zraven! Dober je blo :D Če bo tud II.izvedba bom probal bit zraven :D Avi, res škoda, ker te ni bilo in samo upam, da boš lohk danes dobro spal vsled tega spodrsljaja :--

hahahah točn tko, kot si napisal...cel žur!!! :lol:
Bentica ura je bla tik, tak noč tko, da sva še na AnaLizo zamudila...ja, človek bi se kr navadil takih K-Rožnikofetkanjev ampak počasi bo treba tud kakšen tekaški kilometrček narest :? ...grem dons mal preverit kakšno je stanje tam spodaj! :wink:

Avi zdej pa res kr orng našparej, ker bo že "gostinsko pakiranje" coffe-ta premal hehehe :--...see ya :D
  • 1
  • 415
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA