Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem oddelala 21,4 km danes. Vreme idealno za polžke, se je bilo lažje sliniti na trasi . Na 3 km sem na polno čofnila v lužo - kaj pa gledam naokoli, namesto na tla . Tja do 5-6 km sem se prepirala z levo mečo, pa sem jo potem s pravo tehniko lepo utišala. Na 11 km me je pričelo tiščat lulat . Na 15 sem s to zadevo opravila in nadaljevala olajšano . V 16 km je mrknil Garmin (ja, če ne preveriš ali si res dal polnit, je potem zjutraj kriza, se je napolnil, kot se je lahko). Kljub provokaciji vmes mojega dragega, če se obrnem, se moja odločitev ni niti za malo zamajala. Če sem rekla lopovičko, grem lopovičko. Pa še solidno mi je šlo. Tempo 6:46 seveda nič posebnega, vendar sem zelo zadovoljna. Letošnja najdaljša razdalja, pa bi še šlo naprej . Dobra maša danes, zadovoljna :D :clap:
Takole, polžki, pridno migajte še naprej, jaz bom tudi :-- :laola
Uporabniški avatar
 lenči
MisSi napisal/-a:Komaj sedaj sem ugotovila, da ne spadam in da ne "smem" brati tekačev-maratoncev ampak polžke. Ker sem polžulja. :mrgreen: (kaj je to za lepe besede!).
Včeraj sem želela prvič "ovohati" desetko, pa mi ni ratalo, saj se je psička pobunila in sem jo morala skorajda vleči za seboj...
Sem pa odtekla lahkotno 9 km s povprečjem 9,5!
Največja hitrost (minutko, dve?) sem imela kar 13,5 km na uro. Sem bila tako ponosna nase, da sem kar :laola :clap: , dokler zvečer nisem zasledila podatka, da je prva na dunajskem maratonu tekla s povprečno hitrostjo 42 km 16 km/h.
Pa mi je bilo, da sem vzela pivičko in lepo :drink .

Ti mi nekako s tem tvojim časom dišiš po spidi polžkih :clap:
Pa lepo se reče polžka, to je zelo lepa in časti vredna beseda, sploh v tejle naši sekciji :D :clap:
Drugače pa le gasa in samo migat, pa bodo rezultati prišli. Včasih kakšen korak nazaj, da sta potem dva lažje naprej.
Pa srečno :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
12,3 km sem uspela preteči proti večeru, namesto načrtovanih jutranjih :? . Kot že vem, moram daljše razdalje teči zjutraj, ko je moj želodec še ne obremenjen, ampak včasih pač ne gre in takrat malo stisnem zobe :? .

Sicer imam občutek, da sem spet sposobna brez prehudega matranja preteči več kot 15km :D . Naslednjo soboto ali nedeljo nameravam do Kresnic. Če bi šel še kdo, naj se mi javi.

Lenči, dnevi so se podaljšali. Za tek po Litiji in okolici so zdaj boljše možnosti kot pozimi.
Če boš imela kaj časa, se oglasi.
Uporabniški avatar
 manuela93
helou, evo mene po doooolgem času, ko sem že veselo pisala kak pretečem 7 km in kak mi je fajn šlo ker mi je res šlo fajn, je prišla pomlad in z njo utrujenost do amena in kar fajn spustla vse skupaj in potem so še prišli doma problemi, bolezen v družini in sem bila za vse sama, ker očeta več nimam ker mi je umrl 3 leta zdaj pa še je mama bolna, sicer ne za rakom hvala bogu da ne, drugače bi se mi svet porušil, ima namreč depresijo in je na psihiatriji in sem doma za vse sama s tem da še v službo hodim še imam doma dementno babico in sem bila že sama čist na tleh, sem bila že jaz malo v depresiji se mi zdi :( no v glavnem gredo stvari na boljše in sem vam 2 mesca nazaj pisala kak bi rada v radencih pretekla 10 km ker sem bila takrat res v formu, zdaj pa še 5 km komaj pretečem :( sicer sem se prijavla na 5.ko v radencih in me zanima če je katera tukaj ki gre na 5.ko v radence?

lp manuela
Uporabniški avatar
 Asparagus
Manuela,

tudi jaz sem že doživela, da sem se zaradi skrbi in stresa fizično počutila slabo in nisem imela moči za tek. V taki situaciji se nima smisla priganjati, si postavljati novih ciljev, važno je, da ne odnehaš. Zato je v redu, če si se odločila za krajšo razdaljo, tako ti ne bo dodatno breme skrb, kako boš pretekla 10km in ti bo cel dogodek v veselje. Jaz se tekaških prireditev udeležujem bolj malo, sem se jih pa v prvih letih tekaškega navdušenja. Na koncu je občutek vedno odličen.

Drži se in lep pozdrav,

Alenka
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:.... Naslednjo soboto ali nedeljo nameravam do Kresnic. Če bi šel še kdo, naj se mi javi.
...

Če tole še velja, se ti javljam :wink: ...in če ti je vseeno, raje v nedeljo (bi šlo pa tudi v soboto).
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:12,3 km sem uspela preteči proti večeru, namesto načrtovanih jutranjih :? . Kot že vem, moram daljše razdalje teči zjutraj, ko je moj želodec še ne obremenjen, ampak včasih pač ne gre in takrat malo stisnem zobe :? .

Sicer imam občutek, da sem spet sposobna brez prehudega matranja preteči več kot 15km :D . Naslednjo soboto ali nedeljo nameravam do Kresnic. Če bi šel še kdo, naj se mi javi.

Lenči, dnevi so se podaljšali. Za tek po Litiji in okolici so zdaj boljše možnosti kot pozimi.
Če boš imela kaj časa, se oglasi.

Uf, to nedeljo pa res ne morem še enega dolgega teka ubrati. 15km in 21km ...bom šla doma eno krajšo, da se ne utrudim preveč.

Ja, če mi pa uspe najti kakšen prosti termin, pa se najavim za kakšen tek. samo ob torkih ne bo šlo sedaj. Kakšen četrtek mogoče?
Uporabniški avatar
 Asparagus
Mojca,

tudi jaz bi raje v nedeljo kot soboto. Na primer ob 9h? Se slišiva jutri. :D

Lenči,

lahko tudi kak četrtek, samo da vem dan ali dva prej. :D
 *Irena*
Hojca napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:.... Naslednjo soboto ali nedeljo nameravam do Kresnic. Če bi šel še kdo, naj se mi javi.
...

Če tole še velja, se ti javljam :wink: ...in če ti je vseeno, raje v nedeljo (bi šlo pa tudi v soboto).

Z veseljem bi se vama pridružila, vendar grem na nekaj dnevni potep. Upam, da se kdaj uskladimo s tem tekom Litija - Kresnice, vedno pride nekaj vmes :wink: .

Ker pa že dolgo nisem nič napisala na tale forum, moram povedati, da vas berem še vedno, pišem pa ne (sem prelena :-- ), važno pa je, da tečem, ampak bolj zase. Bo treba na kakšno tekaško prireditev :wink: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:Mojca,

tudi jaz bi raje v nedeljo kot soboto. Na primer ob 9h? Se slišiva jutri. :D
...

Ja, ob 9h je čist ok...se slišiva :)
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Lenči,

lahko tudi kak četrtek, samo da vem dan ali dva prej. :D

Dogovorjeno, se bom najavila, takoj ko bom lahko :D
Uporabniški avatar
 Hojca
Ekola, dogovor za tek Litija - Kresnice...potrjeno za v nedeljo ob 9h :D

tko da :arrow: če je slučajno kakšen interesent iz Ljubljane, ga z veseljem vzamem za sopotnika :driver: (al pa sopotnico, seveda :-- :lol: )
Uporabniški avatar
 Ananda
Vidim, da ste polzki kar aktivni. Tudi jaz sem kolikor toliko. Ekstra pridna za tek itak nikoli nisem bila. :oops: Iz Litije v Kresnice bi tudi rada spet tekla (nazadnje sem septembra lani), ampak iz Kresnic nazaj v Litijo bi bilo pa ze tezje. :lol: Kaze, da moja leva ahilova tetiva vsako leto enostavno mora malo pojamrati. Pa sem malce diplomatska do nje in da do naslednjega leta mir. Ker nisem vec vajena taksnih razdalj, se pa bojim, da bi mi utegnila ponagajat. :(
Uporabniški avatar
 Hojca
Na kratko...tolk da se ve :wink:
Traso Litija-Kresnice in tudi nazaj :-- odtekli sami z asparagus, v prijetnem klepetu je minilo 1 2 3 :wink: . Hvala za pobudo, družbo in na koncu še kavico :D .

Se priporočam za še kdaj :D ...sama pa tudi javim, ko bom imela kakšen vikend kroženje okrog Gradiškega jezera al pa tek ob Kamniški bistrici v planu.
:laola
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA