prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 GaGa
Pri nas se ga bo dala kupit v aprilu...
Uporabniški avatar
 obi
Jaz sem ga že naročil. Dobim ga v začetku februarja. Cena v ZDA je 230 USD. Ko ga stestiram bomlahko povedal kako dober pulzmeter je.
Uporabniški avatar
 MihaPR
+ carina. al mas kolega k ga prnese tko kt men mp3 player :)
Uporabniški avatar
 obi
Kolega je gor. S carino imam slabe izkušnje. Ti carinijo tudi poštnino.
Uporabniški avatar
 MihaPR
itaq, karkol se da.
no, jest ju3 dobim mp3 player na ta nacin.
Uporabniški avatar
 Manika
Gaga, a v Mikru še vedno lahko dobimo 15% popusta? No, tudi 20% bi bilo v redu. :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
Lahko, vendar samo za model 201, ki je brez pulzmetra.
Uporabniški avatar
 amanita
Pozdravljeni!

Forerunner 301 je že v Sloveniji, sem ga sam kupil v soboto pri Sergeju (http://www.bike-center.biz) .

Danes bom verjetno naredil prvi sprehod za test in pošljem informacije.

S tekom sem se sicer začel ukvarjat šele lansko jesen, prej sem imel namreč težave s srcem in sedaj, ko zdravniki pravijo, da bi se lahko začel ukvarjat z rekreacijo, bi rad imel nekaj nadzora nad obremenitvami. To je tudi glavni razlog, zakaj sem kupil pulzmeter. Ker pa sem že kupoval, sem vzel pač takšnega, ki ima še GPS.

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 amanita
Evo prvo poročilo!

Včeraj sem ga vzel na 10km jogging. Prvi vtisi so OK. Pričakoval sem, da me bo motil, saj je precej večji od običajne ure, vendar je zelo lahek in ga sploh nisem čutil. Tehnične podatke si lahko preberete na spletu, tako da o tem ne bi govoril. Tudi točnosti pulzmetra ne znam ocenit, ker do sedaj še nobenega nisem uporabljal. Sicer pa je kazal celo uro konstanto (ni nihal za več kot 5 utripov). Točnost GPS-a pa je kar v redu. Tekel sem po znani poti 5 km v eno smer in potem po isti nazaj. Vmes sem se izogibal kolesarjem in drugim tekačem in tisti meter ali dva se vidita na grafu. Malo manj je točen, ko sem ga dal v avtu na armaturko in ni imel najboljšega signala, pa je križišče zgrešil za 30 metrov. Zame je to v mejah sprejemljivega.
Torej, na splošno sem zelo zadovoljen. Podatke bom poskušal danes uploadat na motionbased.com, da si počasi začnem vodit dnevnik. Sicer je training center, ki pride zraven kar v redu, vendar delam veliko na terenu in mi je spletna rešitev bolj zanimiva. Seveda moraš tudi na poti imeti računalnik s seboj, vendar mislim, da če vzamem na pot USB kabel in vsakič sproti nalagam MB klienta, to ni ravno zahtevno delo. Verjetno pa tudi te možnosti ne bom rabil, ker ima 301 kar velik spomin in teh mojih 50km na teden zanj ne bo noben problem in jih bom pretočil na računalnik, ko se vrnem s poti.
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,

Tudi mene zanima Forerunner 301. In sanjam o nizkih cenah, kratkih dobavnih rokih in večnih baterijah :)
Ali ima kdo izkušnje s tole internetno prodajalno: Sportextreme.com?
Tu se da dobit Garmina za 255 EUR v Slovenijo. Potem pride sicer še carina itd., a še vedno sorazmerno poceni. Zanima me, če je to nateg ali v resnici deluje?

Hvala tudi za izkušnje z uporabo mašince. Vaše zapise željno spremljamo! :)
@Obi, baje si ti tudi med uporabniki?

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
pegaz, ce prav razumem zadevo kupiš v veliki britaniji, kar pomeni, da ni carine :D
Uporabniški avatar
 pegaz
MihaPR napisal/-a:pegaz, ce prav razumem zadevo kupiš v veliki britaniji, kar pomeni, da ni carine :D

Ja, ni carine, samo ne da se izognit VAT-u.
Če pošlješ v SI, oni ne znajo zračunat DDV-ja, pa ti pošljejo v SI za 259 EUR. potem tu plačaš 20% DDV -> si že na 310 EUR.

Še najboljš je, če imaš kolega, ki pozna kolega od prjatla u Ameriki... al pa če najdeš kirga, k ja s kamjona padu ;) ;)
(ks, ks, marki, dolari! PRESS)
Uporabniški avatar
 davor123si
Ena izkusnja z nakupovanjem preko spletnih stacun oz. bolj z nenaklonjenostjo nasih vrlih carinikov;

preko interneta sem narocil kolesarske cevlje. Firma iz VElike Britanije(DAle's cycles) je mela na model Shimano m320 50% popust, tko da so bili krepko cenejsi kot pri nas; ZAdeva se je zakomplicirala, ko je paket prisel na Posto Slovenije; ker nikjer ni izrecno pisalo da je izdelek narejen v EU oz. v Veliki Britaniji so me takoj ocurili za carino (20%), potem pa sem moral placati se DDV, ceprav sem ze placal davek VEliki Britaniji; tko da ce pise kje na skatli izdelka made in TAiwan oz. kej podobnega, pa ce je carinik tak kot je biu pri meni, boste dobil zravn se carino; Kar je totalno nategovanje, ker je carina placana ze ko uvoznik zadevo pripelje v Veliko Britanijo in bi morala veljati za celo EU;

lp,
DAvor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA