Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi sam sem danes bil na Molniškem teku in bil prijetno presenečen. Dobro organiziran in zelo srčen tek. Šel sem na dolgo varjanto in imel v 3 krogu kar težave, tale štartno ciljni klanec ni bil od muh. Vreme idealno zame mogoče celo malo pretoplo trasa odlična (nič asfalta). Ni pa mi jasno zakaj je tek tako slabo obiskan. Po končanem teku sem spil :drink in pogledal rezultate, na moje presenečenje sem zasedel 2 mesto v kategoriji. Zagotovo drugo leto pridem spet.
ROSI64 napisal/-a:Čestitke Vencelj :clap: :clap: zelo uspešna vrnitev na tekmovanja :clap: :clap:

Hvala!
Sicer ni bila huda konkurenca, občutek je pa vseeno dober + ugodno vpliva na samozavest.
In če ne drugega, je bil dober trening :!: :juhuhu:
Ojla družba ! Me veseli,da vam je tek všeč. Šdjevci radi slišimo tisto o srčnosti in dobri organizaciji. Seveda že sedaj vabljeni na tek tudi v 2015. Potrudili se bomo za še eno prijetno prireditev. Skratka, že zaradi pogleda naprej nas tudi letos zanimajo morebitne kritike, pripombe, predlogi. Kar na plan z njimi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA