- 27 Apr 2014, 07:35
Pa smo ga oddlelali.
Bilo nas je 76 komadof. Poleg večine domačinov je prišlo kar nekaj Italijanov in iz Lesc sta prišla tudi Jozeg in Marjetka
Ja in Graparji...pa itak!
Ma, saj spadajo med domačine...
Pogrešala sem Toneka
Tekma je bila zares predvsem tekaška, torej ne zame
, hribčkov, unih njami
, bore malo. In doooolga, se je vlekla v bož... m....
Vreme suho, sonce in oblakci. Okrepčevalnic dovolj, buhvari, če jih ne bi bilo
Na cilju postreženi, kot se šika, s sadjem
in čajem. Tisti, ki pa so si zaželeli čemaža, so ga imeli na dlani, na tone.
Avtobus nas je odpeljal nazaj v dolino, kjer smo se na lepo urejenem prireditvenem prostoru lahko do amena napapali pašte,
tudi za vege jedce, popili soka, ali kaj drugega, se ob čikulanju nalizali sladoleda
in počakali na hitro razglasitev.
Pri moških bi rekli: "Na zapadu ništa novo!" Alič Simon, pred Tratnik Markom in Bratina Rokom.
Pri lepotičkah pa je zmagala Čuferjeva Ana, pred domačinko Tratnik Petro in izkušeno Tušar Mihaelo.
Ja, bili ste zares hitri. Ma, zmagala sem tudi jast in tudi vsi ostali, saj smo cilj ugledali.
Ker so prišle več kot tri iz moje kategorije, sem bila, ne boste verjeli, četrta, oz. zadnja
Tudi tu bi lahko rekli: "Na zapadu ništa novo!"
No, tekma se je hitro zaključila in treba je bilo hitro v dolino še malo vrtičkat
in travco pokosit
. Zato tudi šele zdaj my report.
Rezultati so, in spet ne boste verjeli, tudi že: http://www.primorskigorskiteki.si/index ... ltati-2014
Med tekom samim sem se ( ma, kaj spet
) zaklela, da drugo leto pa ne grem več. Ma, zdaj sem najbrž že požrla te besede. Saj veste, zarečenega kruha se največ poje.
Ni čudno, da imam tako močna stegna in tazadnjo, k moram tolko jest 

Bilo nas je 76 komadof. Poleg večine domačinov je prišlo kar nekaj Italijanov in iz Lesc sta prišla tudi Jozeg in Marjetka

Pogrešala sem Toneka

Tekma je bila zares predvsem tekaška, torej ne zame

Vreme suho, sonce in oblakci. Okrepčevalnic dovolj, buhvari, če jih ne bi bilo

Na cilju postreženi, kot se šika, s sadjem

Avtobus nas je odpeljal nazaj v dolino, kjer smo se na lepo urejenem prireditvenem prostoru lahko do amena napapali pašte,

Pri moških bi rekli: "Na zapadu ništa novo!" Alič Simon, pred Tratnik Markom in Bratina Rokom.

Pri lepotičkah pa je zmagala Čuferjeva Ana, pred domačinko Tratnik Petro in izkušeno Tušar Mihaelo.

Ja, bili ste zares hitri. Ma, zmagala sem tudi jast in tudi vsi ostali, saj smo cilj ugledali.

Ker so prišle več kot tri iz moje kategorije, sem bila, ne boste verjeli, četrta, oz. zadnja

No, tekma se je hitro zaključila in treba je bilo hitro v dolino še malo vrtičkat

Rezultati so, in spet ne boste verjeli, tudi že: http://www.primorskigorskiteki.si/index ... ltati-2014

Med tekom samim sem se ( ma, kaj spet