prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
V četrtek je bilo prav luštno. :) (Kdor je manjkal mu je lahko žal.) ;) Zvili smo eno klasično Golado. In to pod uro. Vsi. Vreme ugodno, tempo pogovoren. Ok, ok, okoli egometra je zmeraj bolje v enozložnicah. :)
He, he, kmalu bo spet četrek. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Meni je zelo žal ampak tele romi barvice zahtevajo še malo moje pozornosti v četrtek popoldan. :( Naj vas to ne odvrne od teka po Golovcu. :P
Srečno in se vidimo naslednji četrtek.

Lp, oranzni slon
Hoj danes je četrtek, tko da pridem točno ob 17.00, jst sm za pravo levo ali pravo desno stran :lol: . Ego-meter je danes moj. Sm Goovcu dolžn še od nedeljskega PST-ja danes mu dam vetra :-- .

Se vidimo,
Hoj!

:) Včeraj je bilo prav luštno na Goladi. :) Bili smo točni in natančni. :P Cele je diktiral pogovorni tempo in poravnal račune z Ego-metrom. :) Razy je imel med tekom čakalno vrsto na gsm-ju a je vseeno zlahka stisnil pod uro. ;) Jusuf je vesel, da ga je Cele počakal na vrhu Golade. Skratka, kdor je manjkal mu je lahko žal.

Lp, Jusuf
Zelo mamljivo mislim da pridem, GOLOURH zna bit zanimiv, pa še egometru se izogneš ane ? :-- :-- :--

Jusuf napisal/-a:p.s.: Komaj čakam egometer. :D

kako se je pa tole izteklo nobenega poročila :D

LP,
Hoj!

cele napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:p.s.: Komaj čakam egometer. :D

kako se je pa tole izteklo nobenega poročila :D

LP,

Tole je bilo pa zelo zabavno. Seveda me je cele pošteno pustil zadaj, ampak egometer sem pa zmagal. :) In potem smo veselo pujsali naprej. :)

lp, Jusuf
Pozdrav!

cele napisal/-a:Zelo mamljivo mislim da pridem, GOLOURH zna bit zanimiv, pa še egometru se izogneš ane ? :-- :-- :--

LP,

Egometru se ne izogneš nikoli. ;) Imaš celo dva.
včeraj je bilo ravno pravo vreme za res lušten GoloUrh. Pot je lepo prehodna, na običajnih mestih blatna in kakor običajno ne preveč zahtevna. Tudi čas je bil prav primeren.
Se vidimo naslednji teden.

lp, oranzni slon
Torej kdo bo danes tam? Moja malenkost bo zagotovo in pridem še z enim članom iz moje letošnje trojke.

Kot vedno bomo ubrali pravo smer, tempo pogovorni pod uro in to je to,....

Se vidimo...
Hoj!
cele napisal/-a:Torej kdo bo danes tam?

Moja malenkost je ugotovila, da danes popoldan ne bo Golade zame. Žal. Fizika ne dovoljuje, da bi telo bilo na dveh koncih na enkrat. Beh.

Lp, Jusuf
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA