prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uf...pa smo ga... :D ...po doooolgem času... :D Kratko poročilce pa je tako: ...zbrala se nas je številna zasedba... :D ...med njimi tudi ena novinka, ki smo jo uspešno okoli pripeljali... :D ...Muc je bil z mano solidaren in mi delal družbo na klasiki, čeprav se mu je že malo zehalo :lol: ... :D ...tudi analiza je bila, nas je PeterM z mandarinami postregel... :D ... Jožko pa še z mandlji za domov... :D

Super je bilo... se vidjamo... :D
Po enem mesecu spet na K-Rožniku v prijetni družbi :D
lepo vas je bilo videt in poklepetat :D
hvala vsem za pogostitev :clap:

Jožko mi je diktiral ravno pravšen malo hitrejši tempo :D hvala :D
sam je pa bil verjetno na regeneracijskem teku :lol: :lol:
Jap, res vas je bilo videt po doooolgem času! :laola
Upam, da smo zdej končno "nazaj" in se bomo še načvekali na K-Rožnikovanju! :wink:
No pa kakšen kilometrček tud odtekli...lepo je bilo za prvič hehe...Avi tnx! :D

Lepo se imejte pa se kmal spet srečamo...see ya :wink:
Vsak torek točno ob 17:30h začnemo na parkirišču pred ZOO-jem. Ne glede na vreme in praznike. Več skupin tekačev glede na hitrost teka in razdalj. Od nekje 7,2km pa tja do 14km. Družba se hitro najde in naj ne bi nikoli nihče bil brez nje. Dobrodošla. Bolj kot ne si lahko na 1 strani ogledaš traso.
Evo ga..pa je še en super K-Rožnik za nami :D ...super družba :D , super tempo :D ....kaj še hočemo...a, pa na koncu so bile še mandarine in krhlji :D ...se vidimo naslednji teden...

P.S. Naslednjič pa lahko še kakšno rečemo, da bi enkrat v prihodnosti, ko bo tale mraz in vsi tile "ledeni možje", pa "polulane Zofke" mimo, da bi kaj "obrnili" Slika in kaj :drink ... :mrgreen:,,
Super je bil tale K-Rožnik včeraj :D z luks-om nama je celo uspelo z AVI-jem laufat :oops: :D
No nisva bila midva tako hitra :D ampak je AVI šel tako počasi, da sva mu lahko sledila :lol: :lol: Hvala AVI-ju in luks-u za družbo :clap: :clap:

Hvala vsem za druženje :D nekatere že kar nekaj časa nisem videl :D
Včeraj je bilo super. Hvala Pajotu in Mušnici, ki sta imela potrpljenje z mano in sta mi pokazala, da zmoram tečt več in hitreje kot sem si sploh mislila :-)
Sem pa se ob prihodu domov, samo še ulegla v posteljo in zaspala :-) :-)
  • 1
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA