današnje trojke so bile zmagovalne
udeležil sem se jih že četrtič. tokrat drugič na 29km in tretjina naše stalne trojke prejšnja leta se je spremenila.
napadli smo in uspeli ter izboljšali lanski čas na 29km za 4min in 14sek s končnim časom pod 2:50. meni osebno je bilo pretoplo, lani mi je bolj ustrezalo rahlo deževno kljub blatu na golovcu.
iz teka trojk finančno gledano vedno več dobiš kot daš. res je lepo organizirano in zrihtano. bi pa z veseljem bil pripravljen plačati kakšne 5eur več da bi bile še kakšne dve postojanki ob progi ker je danes imelo veliko ljudi težave zaradi preredke hidracije. na 29km progi je postojanka povprečno na skoraj 7km in v takih razmerah je to žal prehudo še posebej če prideš 16km po soncu. golovec je rahlo hladnejši zaradi dreves samo, ko prideš do tja že občutiš rahlo žejo. slišal sem da jim je na prvi postojanki celo zmanjkalo vode tako, da kaj so tiste boge duše, ki niso dosti hitro prišle tja naredile pa ne vem
ampak nimamo kaj upajmo samo, da organizatorji to jamranje preberejo in naredijo kako rahlo spremembo postojank predvsem v prvi polovici proge, za golovec razumem, da ravno povsod ni logistično mogoče
vseeno izredno zadovoljen s svojim tekom, še bolj pa z izredno visoko moralo vseh tekačev in pohodnikov ob progi res super atmosfera
naša ekipa pa za moje skromne pojme seveda najboljša, ker ni ga boljšega kot z dvema dobrima prijateljema odteči tko fino traso ter se med seboj hecati, vzpodbujati in veseliti
še enkrat kapo dol obema ostalima tretjinama naše trojke
sedaj pa nadaljujem s pridobivanjem izgubljene tekočine
smo pa že zmenjeni za drugo leto