prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 dejo
reebok fsm dmx II, preporucio bi svim overpronatorima
Uporabniški avatar
 potepinko68
Ja.. samo se mi zdi.. da imamo z izbiro copat najvec tezav supronatorji... nike pegasus so menda tudi za taksne, sam uporabljam tudi reebok dmx premier road...

Ima kdo kaksen namig..o copatih za supronatorje?
 superga
V trgovinah TOMAS SPORT imamo sedaj modele zložene prav glede na uporabnost: Tudi za SUPINATORJE so zloženis skupaj. Bistveno je, da so to modeli z nevtralnim blaženjem (torej brez vseh dodatkov za stabilnost) in dobro blaženi.
L.P.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
To kar je napisal Superga mi je resnično všeč, če to resnično delajo oziroma prakticirajo.Ne bi drugih dajal v nič, ampak mislim da potem kar je napisano se lahko drugi trgovci lahko samo učijo, kako je treba delati da imaš dober stik z samimi kupci.
Temu samo lahko rečem BRAVO! :cast: :cast: :cast:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A ja še to sem pozabil napisati, da veliko stvari lahko improviziraš kar se tiče obleke, vsaj trenutno če človek nima dobrih oblek.Če jih nima lahko da kak bombaž več pa sicer ni preveč dobro za občutek, ampak tečeš pa lahko vseeno.
Če pa nimaš primernih superg pa kaj lahko hitro stakneš kako neprijetno poškodbo, ki te oddalji od tako željenega sproščenega teka.
Mislim, da naj bi bil en par superg za cirka do 1300 - 1500km ali pa manj. Odvisno sedaj od same teže tekača in kje teče s posameznimi supergami.
Ker dandanes imamo hvalabogu veliko različnih superg za različne terene.
Ljudje samo pri teh stvareh nima smisla šparati, kajti zdravje je samo eno!
ČAO!
 Ninocka
tomaz.zupancic napisal/-a:A ja še to sem pozabil napisati, da veliko stvari lahko improviziraš kar se tiče obleke, vsaj trenutno če človek nima dobrih oblek.Če jih nima lahko da kak bombaž več pa sicer ni preveč dobro za občutek, ampak tečeš pa lahko vseeno.
Če pa nimaš primernih superg pa kaj lahko hitro stakneš kako neprijetno poškodbo, ki te oddalji od tako željenega sproščenega teka.

Pametne besede, Tomaž! :wink: :D

Sem ravno danes dvignila paket z novimi (prvimi) Pegasuskami iz superge.si, ki so prispeli ekspresno hitro. Seveda sem jih prej pomerjala v TS, kjer imam enkrat na mesec ekspedicijski obisk. Res so sedaj vsi tekaški čevlji označeni ali so za supinatorje/pronatorje/normalne.
Tako ponudba, kot svetovanje, postrežba in seveda tudi cena (člani TF -20% :P ) se ne morejo primerjati z drugo konkurenco v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 Veggie
Superga,

kaj je z Nike Air Althea? A bo v ponudbi? (kateri model - stari ali novi?)

Slika

Ta (2003) je res fajni:
Slika

Ta "novi" (2004) model (prva slika) pa je bikast in sirok, ceprav je zenski!
 mojA
Ta "novi" (2004) model (prva slika) pa je bikast in sirok, ceprav je zenski![/quote]

TUDI ZAME JE ALTHEA ZAKON - NIKDAR NIKOLI NOBENIH ŽULJEV !
ŽAL Z NB NA LJUBLJANCU 7 ŽULJEV, DANAŠNJE STANJE: IMAM SAMO ŠE 4 NOHTE!
Ta novi model me spominja na Altheo 2002 (mogoče je bil tisto model 2001), ki je tudi izgledal bikasto širok ampak perfekten. Kasneje sem imela še ene, malo manj bikasto so izgledali ampak so bili isti. Verjetno zaradi barvnega efekta temnejša siva+ rumena, tam nekje.

SUPERGA LEPO PROSIM NAJ BO TUDI ALTHEA V PONUDBI. NUJNO !
 superga
ALTHEA bo spet v letošnji ponudbi. Žal bo treba še malo počakati (dobimo jo marca); model je nov (2005);
Cena 24000 sit (100 EUR);

SUPERGA
P.S. ŽE NASLEDNJI TEDEN PA ZAČNEMO Z AKCIJO TEKAŠKIH MODELOV IN SICER PEGASUS-i, SKYLON-i, NB .....,
Uporabniški avatar
 Veggie
1.)Je mozna kaksna slikica novega modela?

2.) Pa se to: bi se kje sploh se dalo dobiti model 2003?

In se 3.) Naslednji teden, ko bo akcija: bo v akciji tudi zoom elite? In kateri model skylona?

Hvala in LP
 ŽULJ
Ogromno težav s copati se lahko reši že s pravilnim načinom zavezovanja.
Uporabniški avatar
 zulu
enkratna brezplačna priložnost za raziskavo trga, navadno so za take ankete obvezno podprte z nagradno igro. Tečem v supergah v katerih dobro tečem. Model tak sofisticiran z vezalkami in lepim vzorcem na podplatu, teči še ne znajo same.
 ŽULJ
zulu napisal/-a:enkratna brezplačna priložnost za raziskavo trga, navadno so za take ankete obvezno podprte z nagradno igro. Tečem v supergah v katerih dobro tečem. Model tak sofisticiran z vezalkami in lepim vzorcem na podplatu, teči še ne znajo same.

Kot tekaču ti takšna raziskava trga lahko le koristi, zato sodeluj in boš nagrajen. :!:

lp
 superga
Veggie;
Slika bi se morala v kratkem pojaviti na NIKE.COM ; ne uspem jo kopirati iz njihovega poslovnega programa.
model 2003 bo zelo težko še kje dobiti
Glede cen; NIke-jeva enotna politika cen je, da se modeli dokler je sprememba samo bravna in model ostane tehnično enak ne sme nižati. Zoom Elite bo doživel prenovo šele jeseni. S tem, ko smo dobili NIKE licenco kot uradni prodajalec Nike proizvodov se moramo držati njihove politike poslovanja.
Na znižanju bodo vsi modeli SKYLON razen novega (zeleno rumen, moški).
Superga

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA