Moderator: lenči

krsimona
Hojca napisal/-a:Na kratko...tolk da se ve :wink:
Traso Litija-Kresnice in tudi nazaj :-- odtekli sami z asparagus, v prijetnem klepetu je minilo 1 2 3 :wink: . Hvala za pobudo, družbo in na koncu še kavico :D .

Se priporočam za še kdaj :D ...sama pa tudi javim, ko bom imela kakšen vikend kroženje okrog Gradiškega jezera al pa tek ob Kamniški bistrici v planu.
:laola

:laola bravo punce. Naslednjič se vama pridružim, sploh me tale Kamniška bistrica mika, bi bila lepa......najprej se morm pa sama s sabo mal :argue: :)
Uporabniški avatar
 lenči
Superca polžki, pridno migate, to je tisto pravo :laola :laola :laola :laola
Samo da se teče , pa sem takoj manj tečna :--
Danes sicer samo 12,5 km klasične trasa ob Savinji, v prijetnem klepetu s Katjo. Nekako ni šlo najboljše, sem se mučila, očitno vreme vpliva tudi name :twisted: :twisted: , vendar, zmogla sem :clap: . Bo pa drugič bolje. Bom morala v torek iti na popravnega :D
Imejte se lepo in uživajte, migajte, kakorkoli in kakor dolgo lahko :clap: :clap: :clap: :clap:
Pa seveda lepo se imejte čez praznike.
In ne pozabite kakšno poročilce napisat :wink:
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem sla tud tect. :clap: Desetko sem skup spravla. Vmes pa, ker je bila proga ravna in v krogih ter zato skrajno dolgocasna, poslusala audiobook Harry Potterja, da je cas hitreje minil. :wink: Tokrat je tek minil brez nagih starcev ob poti. :nono:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Dež nama je danes prizanesel. :D Veliko sva klepetali, tako da sta slabi dve urici hitro minili. Prijetno utrujena se spravljam spat. Za naslednje akcije se slišimo in beremo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, saj grem tečt :oops: . Priznam, da sem cel teden lenarila na tekaškem področju, sem morala musklfiber od vil in lopate zdravit :-- . Danes pa spet klasično traso, da ne pozabim tečt :D .
Pa le pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, saj migamo no :oops: . Celo pridna sem bila ta teden, sem tekla v torek in četrtek, pa danes tudi. Ugotavljam, da so nedeljski teki kar težki, če v soboto pridno migaš na vrtu :oops: :wink: . Gre bolj počasi, gre pa :clap: . Danes celo malo bolj gori-doli trasa, da se ni dalo preveč divjat :-- . Vreme je :D :D
Upam, da ste vsi lepo tekali in migali, pa kakšno "recite", da vemo, da migate :-- :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem bila pridna za prvomajske praznike, zdaj pa združujem NE-prijetno s koristnim.
Malo me matra stegenska mišica, seneni nahod je na višku, zato sem se odločila, da čez vikend naredim samo krajši pohod po gozdu, drugače pa se držim doma in delam.

Konec meseca bom spremljala hčerko in njeno prijateljico na Dm tek, ali bom tekla, se še nisem odločila. Tek v gneči me ne privlači, po drugi strani pa, če sem že tam.. :?:
Punci se pridno pripravljata in bosta tekli na 10km :D :clap: .
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem tudi kolikor toliko pridna. Bi bila se bolj, pa mi v hrib nagaja tetiva. Vceraj in v soboto sem imela odmor. V soboto, ker mi je tako ukazalo telo, vceraj pa sem imela na rojstnodnevnem kosilu zlahto in se ni izslo. Sem danes poskusla nadoknadit, ampak je bilo precej vroce.

Asparagus, pohvala tebi in hcerki. Tebi za vzgojo, njej pa za zagnanost.
Uporabniški avatar
 Frikica
Heeej,
pa se tudi jaz oglašam po dooolgem času. :)

Spet tečem :laola od januarja in mi gre kar fino. Prijava oddana in plačana za Nočno 10ko na Bledu, tako da nimam kaj več praskat, ampak samo še tečt. :lol:

Super je spet malo prebrat polžkaste poste polne dobre volje.

Lp,
Frikica (Alja)
Uporabniški avatar
 lenči
Bravooooo :laola :laola :laola
lepo je brati, da pridno migate. Frikica, superca, le tako naprej.

No, jaz pa danes lepih 6 km po Ivančni. Ravno prav za glavo "spucat", posebej, ker je bil tempo čisto razmišljujoč. Kot vedno, sta me dva pogumna mala kužka "pozdravila" ko sem tekla mimo, samo z mano pa nista hotela :lol: .

Juhuuu, lepo je migat, zato dajmoooo :laola :clap:
 *Irena*
:clap: :clap: :clap: :clap: polžki/polžke super ste!

Tud jaz še migam, marca in aprila letos sem naredila rekordno kilometrino zame.Namreč zadala sem si cilj, da jih letos pretečem 2000. In glede na to, da so dnevi vse lepši in toplejši (z izjemo tega tedna seveda) in me čaka še kup drugih interesov, je kar težko usklajevat vse obveznosti in dejavnosti. Še dobro, da sem jutranji tip, da lahko kolikor toliko izkoristim dan.

Sem pa se prijavila na DM tek, bom šla malo v gužvo :lol: , pa nič zato, bo vsaj malo spremembe, ker nisem bila že od LM nikjer na organiziranem teku. Razmišljam še o Litijskem teku, gre mogoče še kdo....Asparagus, Lenči, Pajo?

lp, pa pridno migajte še naprej :D
Uporabniški avatar
 manuela93
Helou, evo mene, lahko recem da sem se malo pobrala in se pripravla za radence za 5, 5km.. se gre kdo mogoce?
:) Lp manuela
Uporabniški avatar
 pajo
*Irena* migamo malo. 2000 km? Lepo se sliši naj ti uspe. Lani jih je bilo mislim da 2155 letos pa se mi to pozna. Utrujen.
Uporabniški avatar
 kengurujko
Ena izgubljena dusa se ponovno vraca na TF strani :oops:
Lp, vsem bolj in manj znanim!!!! :)
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA