prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 oven
Je tako :wink:
Navigacija in ostali appi delajo samo ko uro štartaš(gps), se pravi da snemaš move.
Mislim pa da moraš sredisnki desen gumb držat par sekund in potem izbrat navigation in potem izbrat še shranjeno pot. Potem pa lahko normalno prekljaplaš med zasloni z desnim sredisnkim gumbom.
 rio
vroom napisal/-a:Izšla je nova verzija Ambit 2 R; v bistvu isto kot Ambit 2, le da bolj prilagojena za tekače:

http://www.dcrainmaker.com/2014/01/look ... bit2r.html

no ja. nekako identična je kot 2s in ne kot 2. pomeni : prepolovljen spomin, prepolovljeno baterijsko zmogljivost in kar je meni najpomembnejše, ni fusedalti funkcije, ki je kombinacija barometra in gps višinometra. za ravninske tekače ja pa kar v redu
 guardy
Suunto je na FB povedal, da bo tudi za 2 in 2S na voljo upgrejd na fukncije ki jih ima 2R :laola
Uporabniški avatar
 thinkblue
rio napisal/-a:... na ta način sem končno pretekel deloma kar zapleteno PST progo v LJ :)

@rio mi lahko prosim daš routo za PST?
naslednji vikend imam neke opravke v LJ, pa me mika da bi se "spravil" na PST, ker pa Ljubljano poznam samo preko streetviewa :lol: bi mi routa zeloooooooo prav prišla ;)
Uporabniški avatar
 thinkblue
@Bojchy: Ja to rabim, samo @rio ima takšno brez vseh teh waypointov, ki mi pošteno kurijo živce, ko ura nonstop piska ;)
 rio
thinkblue napisal/-a:@Bojchy: Ja to rabim, samo @rio ima takšno brez vseh teh waypointov, ki mi pošteno kurijo živce, ko ura nonstop piska ;)

hoj.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/106 ... unning.zip

tu je moja pot. je pa tko, čez golovec nisem šel in sem še malo podaljšal po ravnini (40 km je blo, zmernega počasnega teka).

še nekaj: tudi sam sem uporabil za orientacijo eno izmed znanih spletnih poti po pst (nekatere so deloma zgrešene). WP-je sem zbrisal (zdej pa se ne spomnim a v movescountu al v eni drugi app)in uporabljal zoom pogled, brez unik bedastih puščic, kam moraš it. superiorno je delalo
Uporabniški avatar
 tomjan2
Pozdravljeni , sem novi lastnik suunto ambit2s. Rad bi vklopil autopause, pa ne gre,čeprav naredim tako kot piše v navodilih.Prav tako ne morem vklopiti načina plavanja((kravl,prsno..)
Hvala za odgovore.
 rio
tomjan2 napisal/-a:Pozdravljeni , sem novi lastnik suunto ambit2s. Rad bi vklopil autopause, pa ne gre,čeprav naredim tako kot piše v navodilih.Prav tako ne morem vklopiti načina plavanja((kravl,prsno..)
Hvala za odgovore.

za plavanje ne vem.

za autopause pa pri advanced options v editiranju vrst treningov samo kljukaš autopause in to je to.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA