prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tomaž res je blo fajn. Jaz, Denis in Fricko smo jo mahnl zaradi včerjšnega dežja na začetku, kar po bolj fini trasi ( asfalt ). Torej Mekinje-Brezje nad Kamnikom- mimo Vovarja-skozi vas Gozd- proti savinji peči-Černivec- Kranjski rak-čez Gojško planino- do Jarškega doma na šrudel in pivo. Točno 21km 1200 višincev v času 2:11,32. Nazaj prek Kisovca- Primoža- Godič-Mekinje. Pri meni na dvorišču pokaže garmin 34 km in čas 3:28,37. Krasna panoramska in dobra družba to je to.....se vidmo.
Se opravičujem za mankajoče poročilo prejšmega torkovega druženja.........................No včeraj mal mokra podlaga drugače pa primerno vreme za tek. zbral smo se Marinka, Darinka, Maja, Anja,Sonja, Tone, Zvone,Herman,Roman,Darko, Medo in moja malenkost. Čas na tadolgi cca 1:13,00 lepo na dabato, čvek čvek.Čestitke naši kompletni ekipi na trojkah Marinki, Tonetu in Olsonu.....ostali smo tekmovali priključeni ostalim ekipam....Barbi s ekipo odlična tretja....Istok 11 mesto skupno 2 mesto v kat. in jaz skupno 12 mesto in 1 mesto v kat....se vidmo.
Zdravo. Odtekli torkovo druženje. Bilo nas je devet, od tega šest fantov, tri dekleta, Tinkara nas je prišla pozdravit. Na dolgi progi brez provokacije zmagal Fricko, ostli se potili na kratki progi.
Lep pozdrav do naslednjega torka :D
Včerajšni tekaški torek je minil kot bi mignil jaz, Fricko, Istok, Denis na tadolgi v času 1:09,02 z nekaj pravokacij. Na takratki pa Marinka, Olson, Tone, Drago ter Darko, ki je tekel do vrha in obrnil...najkrajšo različico obrat Stranje sta izvedle Maja in Anja.....po dolgem času nas je obiskal Igor-Cicman......prijetno tekanje smo zaključili pri Frickot na klopci in pokramljali ob dobrem pivu...hvala Fricko.....se vidmo.
Mal pred začetkom druženja je začelo deževati, ampak glej ga zlomka točno ob 18 uri je bilo po nevihti. Toda škoda je bila že narejena na druženju smo bili samo trije pobi in naša vstajna tekačica Marinka, ki je odtekla takratko progo. Moja malenkost, Denis in Darko pa na tadolgi progi v pogovonem tempu brez pravokacij s časom 1:15,00,,,,,,....se vidmo.
Uf je blo vroče, ....ampak nekateri se ne damo. Povratnik na druženjih Igor-Cicman kot pravokator, jaz, Fricko in Darkobrzina na tadolgi ,ter Tone, Marinka in Darinka na takratki progi. Švical smo v potokih zato smo na koncu končali v senci pri Tekaču 007 na pirčku uf je dobr sedu. Naj se še mal hvalim to soboto smo tekači torkovih druženj rasturali na maratonu v Komendi osvojili smo pet prvih mest in eno drugo v kategorijah, ter prvi dve mesti na 10km pri ženskah generalno Tinkara in Barbi seveda tudi obe prvi v svaji kat. Marinka prva in Tone drugi pri veteranih. Na 21km SVA si pa jaz in Fricko razdelila skupno tretje mesto in zmagala vsak v svoji kategoriji.......se vidmo v torek upam da bo vsaj mal hladneje.
Prvič letos vsi tekači in tekačice na tadolgi progi. Moram pohvalt Marinko, Darinko in Toneta že v prvo jim je uspel progo preteč pod 1:30,oo.....druga skupina Roman, Herman in Zvone v času cca 1:22,oo....pa še brzinarji Cicman, Darkobrzina, Fricko in moja malenkost pa mal pod 1:10,oo.....vreme za tek primerno......končali pa tokrat pri Cicmanu seveda na pirčku in zaradi mal hladnejšega vremena je tud viljamovka dobr sedla.......se vidmo... ampak nasledji torek sem na dopustu zato upam da bo vse pod nadzorom.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA