Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

https://plus.google.com/photos/115716222052982162515/albums/6011884599387235777Vsem skupaj lep pozdrav, sedaj sem se vrni s trekinga v Žireh

8.9.sva se z Zvonetom dogovorila, da greva na K-24. Začela sva ob 22 uri v Črni. V lepi jasni noči sva prehodila pot do Smrekovca, kmalu zatem se je noč umaknila dnevu. Nebo so zakrili oblaki. Nad Loko je naju malo zmotila ploha. Na Raduhi naju pričaka, na določenih delih poti, še velika količina snega, kar sva v Durcah izkoristila sebi v prid in odrsala po strmini. Na Olševi, na južni strani snega skoraj ni več, na severni strani, (v Mrzlem dolu )bo še nekaj časa. Dosti snega je še na Peci. Sneg se ni prediral. Hodila sva 23.30h. Čas nama ni bil pomemben ,veliko sva si imela za povedat, izmenjavala izkušenje, tako, da to ni bila najina zadnja skupna pot, skratka imela sva se lepo. Pri v pisu v Črni sva prebrala, da so pred dnevi ,trije fantje premagali pot. Vsem skupaj še en lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 zvone
Še to:

V čast mi je bilo, da se mi je pridružil Janez- še najboj zaslužen, da je to pot uspelo narediti tako velikemu številu pohodnikov: spomnite se kako težavno je pred leti bilo "prebijati se" skozi zaraščene in neoznačene poti K-24.

Pred dvemi/tremi leti je Janez porabil ure in ure, da je z žago in škarjami očistil to čudovito pot-kot se spodobi. Tudi odsevniki, pomoč za "nočne pohodnike", so "zrasli na njegovem zelniku".

Hvala Janez!

Tudi tokrat ni imel miru: dobesedno ves čas je s poti (koliko mu je čas to dopuščal in kjer je lahko) odstranjeval veje ki jih po žledolomu ni bilo malo.

Slika

Slika

Ne vem, od kot mu ta energija. Jaz je nisem imel. Kapo dol!

Lep pozdrav! zvone
Pozdravljen Zvone, Tudi jaz včasih ,ko pridem do ovire, si rečem pusti to ni tvoje delo. Pri tretji oviri se "zalotim", da jo že odstranujem s poti in to se ponavlja, ne glede na to kje hodim. Tudi po Avstrijskih poteh, bi me lahko srečal z žago v rokah. Pošteno utrujen sem bil v soboto na Žirovskem trekingu, pri meni je velika razlika med hojo in tekom. Hodim lahko več dni skupaj.Tečem pa ?? Lp.

Hvala vsem za čestitke
Uporabniški avatar
 zvone
zz topka napisal/-a:
klas napisal/-a::cast1: Bravo Janez in Zvone! čestitke in poklon legendam K24 !! :clap:

Tudi jast se pridružujem zgornjemu citatu Ma, dam pa še par :clap: :clap: :clap: zraven, da bo bolj držalo :D

Hvala Valentina!

Tudi na tebe "čakamo"!

lp. zvone
 ursad
Bravo Janez in Zvone! Kapo dol :laola
Ko bom velika, se vama bom pridružila :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA