prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Veggie
Po cem se dobijo ti copati?

Okej, da drugace zastavim vprasanje: ob vseh akcijah in popustih gor in dol me zanima, ce imamo forumovci kaki popust?

LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
hervis jih ma v akciji, ne vem pa tocne cene, mislm da zna bit okol 17 jurjev :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če so pa res taka cena se jih pa splača kupiti, ker sem videl nekje ceno, ki velja v Avstriji in je skoraj 30.000,00 SIT v našem denarju.Samo sedaj je vprašanje , če je to isti model bi moral videti?
Je eden redkih copatov od NIKE s katerimi sem zadovoljen, ko sem tekel na maratonu.Saj ta model, ki sem ga imel jaz je imel popolnoma raven podplat, kot ulit za asfaltne podlage.
To je mega cena, če je res 17.000,00 SIT.
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bom skočil pogledat danes pa vas obvestim :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Ok, MihaPR, thanks! :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Aja, se eno vprasanje:

a kdo ve, ce se zenski in moski model kaj razlikujeta? Verjetno je zenski kaj ozji?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pojma nimam. V Hervisu so številke 43 in več, cena je 19.990 pa še 20% popust dobiš na to, kar pomen, da je cena na konc cca. 16 jurjev.
Uporabniški avatar
 Veggie
:P
Nazadnje spremenil Veggie, dne 17 Feb 2005, 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Veggie
Cool!! :P (zivim na veliki nogi :wink: 8) )

Aja, v katerem Hervisu pa si to gledal?
In kaksen je ta 20% popust? (je treba kaj rect ali dati kako kartico :? )
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hervis v BTC, cena po vseh ista. 19.990 je redna cena, zraven ti pa dajo 20% popust na blagajni, una nalepka prlimana gor, ni treba nobenga bona al pa kej podobnega. Na splošno se da zdele kr fajn stvari dobit zlo pocen, če ti je le kašna stvar prav glede številke :)
Uporabniški avatar
 Veggie
Zanimalo me je, kje si videl te copate, zaradi stevilke.... Ker do zdaj v MB nisem opazila, da bi sploh imeli Zoom ELite, kaj sele 43 stevilko :D

Zlat si :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Veggie če ti je pa 43št. premajhna bomo pa to supergo malce poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodaljšali :lol: :lol: :wink: .
Tako da pol sploh ne bo problema!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
Hm, hm, Tomaz, ne vem, kaksne metode to uporabljas............. :lol:

Hvala za ponudbo, ampak 43 je ravno prav 8) :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja to je takole:
RECEPT ZA POVEČANJE ŠTEVILKE:
1) Vzamemo majhno številko športnih copat lahko je številka tudi recimo 33št. :lol: :wink:
Potem vzamemo kopito, tu mora biti številka obvezno vsaj 10 številk večja, če hočemo da je efekt opazen.V tem primeru je to številka 43.In tako dobimo iz 33št. 43št. :o :wink: :lol: .
Alora Vegie sam ne okol govort, če ne bodo trgovine bankrotirale.A ti veš če bi vsi tako delali kaj bi bilo :lol: :lol: :lol: .
Ma se hecam :lol: :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
:arrow: psssstt......:ignore: :wink:

(PS. One teniske izpred par let nazaj pa ti vseeno lahko prinesem? :wink: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA