Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Tekma, na katero vedno rad pridem. Odlično vzdušje, ki ga znata pričarat napovedovalca, nobenih težav s parkiranjem, za dobrodošlico kavica, ki si jo lahko vsak sam postreže, dovolj okrepčevalnic, na cilju čaj in nad vse dober ješprenj - zame kot vedno dvojna porcija. Za pohvalit je tudi očiščenost trase v gozdu pod kočo na Blegošu - napram prvi in drugi tekmi je bila zglancana v nulo (najbrž je imela kaj ZZ Topka prste vmes, ona ve, kako se stvari streže-žal sem jo na tekmi pogrešal) Po svoji neumnosti sem zgrešil izžrebano nagrado - spikerja sta objavila, da pričakujejo še osem zadnjih tekmovalcev, jaz jim grem veselo nasproti, vendar nisem pri asfaltnem ovinku po dolgem čakanju nobenega več dočakal. Najbrž so se mimo mene po cesti veselo pripeljali v cilj, ha ha.
Bi pa ob vseh plusih imel eno priporočilo organizatorju, če seveda ne bi bil prevelik logistični problem. Marsikateri tekmovalec bi namreč odvrgel palice že pri koči, saj pri hitrem spustu za večino predstavljajo samo oviro.
Se vidimo na šestem KBK-ju.
 janezu
toliko tekaških prijateljev kot na PUŠELJC tekmah ne srečaš velikokrat :D je pa KBK edina tekma (morda na svetu)ko tečemo dobesedno za kruh,zmagovalci lahko tudi za potico in kjer vse štima :D :D se vidimo še na kakšni lp ju
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, sej sem vedla, da bo vse fejst... in tudi zdej bi doma, če bi šla na KBK, še vedno lahko vse zrihtala za jutri, sam, bi bla vseeno preveč nervna :| , tako, da je že prav tako. Pa next year.

Ma, čestitam prav vsem... :clap: :clap: :clap: baje da je blo za v dolino po novem treba še enkrat u luft :shock: :?:
 TONEK
Zanima me, če so bili časi merjeni tudi na vrhu Blegoša in ali bodo kje objavljeni, ter če se je tekme udeležil tudi kdo v kategoriji 100+.
 kbk
TONEK napisal/-a:Zanima me, če so bili časi merjeni tudi na vrhu Blegoša in ali bodo kje objavljeni, ter če se je tekme udeležil tudi kdo v kategoriji 100+.

vmesni rezultati so že objavljeni... (http://www.sdmh.si )... super težkašev pa letos na žalost ni bilo... nekaj poškodvanih, nekaj preveč shujšanih... nekaj pa premalo hrabrih :D :lol: :wink:

pa drugo leto... :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA