Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
vencelj napisal/-a:Čeprav ste že pisali poročila kar v temo z vabili, mislim, da si ta tekma zasluži svojo temo tudi tukaj.

Ups, :oops: , na Radence sem mislila, na KBK pa sem bla prevč not, bi rekli. :lol:

So mi pa zdaj naši povedali, da ste imeli tudi lepo, debelo sneženje na vrhu. Ah, kaj sem zamudila... :--(
 mikha
Moj prvi KBK, vsekakor fenomenalna organizacija, stevilna udelezba in zahtevnih 1000 visincev. Tako da sem se na pot podal precej rezervirano, sam je ZZTop bil zopet pred mano, pa sva se kot na tekmi na Colu vlekla skupaj v klanec. Zadnja strmina pa mi je pobrala prevec moci, mraz in sneg na vrhu nista pomagala :), tko da me je pricel grabit krc v meco pri spustu. No, ko je popustil, sem pa dobil nagradni strbunk, k sreci po zemlji, nisem srecal nobenega kamna ali korenine, se pobral in naprej. Dol pa ni in ni steklo... Je pa bilo res lepo, kar malo carobna atmosfera na vrhu s snezinkami. :)
 kbk
Vencelj, hvala za priponko fotk. :clap: :clap: Japlevim fotografom pa hvala za trud... :clap: :clap: :clap:
Na spletni strani ŠDMH-ja so rezultati in pa uradno poročilo...
Drugače , kot da je človek zadovoljen ob takem dogodko preprosto ne gre. Če se je kje pojavila kakšna napaka se,seveda, opravičujemo, mislim pa,da jih prav veliko le ni bilo.
Ne pozabite...Pušeljc je začel cveteti... :laola

Hvala in se vidimo na 6. KBK-ju
 Jožko
Pozdravljeni
Še moje kratko videnje 5. KBK
Z Branetom Cenčičem sva se sprehodila do koče na Blegašu, kjer sva spremljala tekače. Tudi progo in trud, ki je bil vložen vanjo sva čutila, tako da lahko mirne duše rečem, da je bilo opravljeno veliko delo in vloženo veliko napora, da je bila tekma izpeljana. Seveda na izvedbo tekme res ne morem imeti nobenih pripomb nekaj svojih dobro namernih nasvetov pa sem povedal kar taglavnemu na tekmi Boštjanu :)
Vse je štimalo, če pa kaj ni pa hvala bogu mi nismo opazili.
Na tem mestu lahko samo izrečem pohvalo Boštjanu i ekipi za res prisrčno organiziran 5. KBK in prvo cvetko letošnjega PUŠELJCA :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA