prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

spela* napisal/-a: ... Goladi, pač pa ste bili v soboto tam videni z neko svetlolaso mladenko in gospodom, ki je prepeval pesmi iz naše polpretekle zgodovine. ...

Razy? S kom si se klatil po Golovcu?

Lp, Jusuf
Hoj!

cele napisal/-a:P.S.
spela* mislim da Jusuf ne odgovarja ker bi se na tvoje vprašanje preveč razpisal in bi potem kmalu prišli na 400 stran objav za kar pa sta zagročena dva kroga na Goladi :lol:

Res je tako. :D

Lp, Jusuf
Hoj!

raziskovalec napisal/-a:Za Spelo*, na progi je še vedno drevo na katerega je opozoril Zajc :D

Kakšno drevo? Na Golovcu je ostalo hudo malo dreves. Jim lahko damo kar imena, da bomo vedeli o katerem drevesu govorimo. ;)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

raziskovalec napisal/-a:Za Spelo*, na progi je še vedno drevo na katerega je opozoril Zajc :D

Kakšno drevo? Na Golovcu je ostalo hudo malo dreves. Jim lahko damo kar imena, da bomo vedeli o katerem drevesu govorimo. ;)

Lp, Jusuf

Ga bom v četrtek vprašal kako mu je ime, če bo še tam. :lol:
Tile ta podrti so namreč zelo mobilni. :roll:
Pozdrav!

raziskovalec napisal/-a:Ga bom v četrtek vprašal kako mu je ime, če bo še tam. :lol:
Tile ta podrti so namreč zelo mobilni. :roll:

Razy, hvala za najavo Golade. :)
Torej, kdor ni razumel namiga. V četrtek je Golada ob 1700. :) Bomo spraševali po imenih.

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Drage moji in poceni moji tekaški prijatelji, včeraj ste zamudili eno tako lepo in deževno Golado, da vam je lahko še dolgo žal. :) Dvojec brez krmarke je v pogovornem tempu odkrižaril po Golovcu. Analiza je bila kratka in jedrnata. :D Meni se je vse skupaj jako dopadlo. :) Ponovimo ob prvi priliki. ;)

Lp, oranzni slon
Dragi O.Slon, senator Razy, Špela* in vsi Goladarji!

Ko sem prebral zapis o "dvojcu brez krmarke", me je stisnilo pri srcu. Priznam. Sic transit gloria mundi. Tako se bo enkrat verjetno počutil tudi Čop, ko bo Špik našel novega soveslača (prav mu je, kaj se je pa penzioniral!)

A da ne bomo samo jamrali, se pritoževali nad "da buka žejo" in se resignirano kunštvali, kam gre ta svet, mam eno konstruktivno idejo.

A pridete na Drulovško edicijo Golade?

Nudim zanimivo, ravninsko traso od 10+ km, ki se vije preko zlatorumenih polj in šumečih gozdov, v senci s snegom pokritih vršacev, (sambadi stop mi)... In na koncu vodo, čaj in peškote. Ostale opojne substance po predhodnem dogovoru.

Kaj rečete? Odprt sem za predloge, glede dolžine, trenutka organizacije, in količine peškotkov!

Vse vas ima (še vedno) rad,
vaš omiljeni
Nadvojvoda Pegaz :)
Dragi Pegaz,

Lepo da si se oglasil. Zgleda, da je O_Slonska provokacija uspela :D :lol:
(Čop in Špik sta seveda tako kot Pegaz in O_ Slon za vedno zapisana v anale olimpijske/goladne zgodovine in neponovljiva).
Rade volje se ti pridružim(o) na letu po ravninski Goladi.
LP
Razy
Pozdrav!

pegaz napisal/-a:Dragi O.Slon, senator Razy, Špela* in vsi Goladarji!

Ko sem prebral zapis o "dvojcu brez krmarke", me je stisnilo pri srcu. Priznam.

Nikar naj te sedaj ne izda srce. Je treba še veliko km v noge spravit, da bomo pripravljeni za prestop čez mejo. ;)

pegaz napisal/-a:A pridete na Drulovško edicijo Golade?

Moram priznat, da smo goladarji že kar malo obupali, da se bo tale "edicija" zgodila. :D

pegaz napisal/-a: ... peškote. Ostale opojne substance po predhodnem dogovoru.

He, he, vidiš res se nismo že zelo dolgo videli. :) Med tem je moja malenkost marsikaj črtala z jedilnika. Ampak ja, voda bo kar vredu. Ostalo ne bomo objavljali. :twisted:

pegaz napisal/-a: Kaj rečete? Odprt sem za predloge, glede dolžine, trenutka organizacije, in količine peškotkov!

Moja malenkost je seveda za. Saj veš, da mi desetka sede. Le trenutek je potrebno določit. Predlagam, da kar ti poveš kdaj ti odgovarja.

Lp, oranzni slon
Dragi vsi,

z veseljem sporočam, da sem bil v spremljevalni ekipi, ki je v zadnji etapi (po klancu do, itak) spremljala dva zaslužna Goladarja, Špelo* in Matkota, na njuni dvodnevni tekaški odisejadi od Ljubljane do Trsta z Urbanimi tekači. Na kolesu sem se naslajal nad enkratnimi razgledi z opuščene železniške trase med Kozino in Trstom. Vsi, ki ste prišli do cilja, ste pravi carji!

Moje iskrene čestitke obema!
Uh, spomini so me čisto prevzeli, pa sem pozabil dopisati glavno:

Tudi Špela* se strinja z Drulovško edicijo Golade (v Drulado jo preimenujemo, če bo zagon uspel) :)
Bi bilo pa fino, da jo naredimo bolj proti večeru. Nekateri na Golado le redko zaidejo zaradi zgodnje ure. Zdaj, ko je dolg dan, bi jo lahko naredili recimo okoli 18-19h? Je to prezgodaj/prepozno? Za dan se zmenimo nato.
pegaz napisal/-a:Uh, spomini so me čisto prevzeli, pa sem pozabil dopisati glavno:

Tudi Špela* se strinja z Drulovško edicijo Golade (v Drulado jo preimenujemo, če bo zagon uspel) :)
Bi bilo pa fino, da jo naredimo bolj proti večeru. Nekateri na Golado le redko zaidejo zaradi zgodnje ure. Zdaj, ko je dolg dan, bi jo lahko naredili recimo okoli 18-19h? Je to prezgodaj/prepozno? Za dan se zmenimo nato.

Pegaz, kar se mene tče je vsaka ura za Dr... v redu. Ampak sem pa za četrtek.
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA