prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 vroom
Poraba baterije je minimalna, ker ni potreba napajati GPS modula. Mei je Polar zdržal dve leti (potem sem ga nehal uporabljati, je pa baterija še kar delovala) in tudi pri Sigmi bi moralo biti podobno. Potem pač zamenjaš z baterijo za ure, ki je navedena v navodilih.

Polar nudi možnost, da podatke preneseš na računalnik, ampak samo če dokupiš poseben dodatek. Sigma za ta model tega ne nudi, ga pa nudi za RC14.11. Tam dobiš zraven vključen (če sem prav prebral) docking-station in tudi programsko opremo od Sigme. Ta model tudi združuje merilec srčnega utripa s pospeškomerom, tako da lahko ob kalibraciji dokaj natančno spremljaš tudi svojo hitrost. V tujini ni nič dražja od Polarja: npr. tukaj in tukaj. Zraven je treba seveda še prišteti poštnino (cca 10€). Če pobrskaš po forumu, boš videl, da smo o tej uri že razpravljali v preteklosti in da ni bilo večjih pripomb.
Tudi sam sem razmišljal o njenem nakupu, ampak sem se potem v tistem trenutku odločil za Timexovo uro GPS. Imam pa Sigmin števec za kolo in glede njega nimam pripomb.
Uporabniški avatar
 mare
StaraKost napisal/-a:.... resnica pa je takšna. Najprej boš kupil uro za manj kot 100€, kmalu boš ugotovil, da to ni ta prava stvar in boš spet šparovno kupil uro za malo več kot 100€, namesto da bi takoj kupil malo boljšo uro. Še vedno velja stari rek, nisem toliko bogat, da kupujem poceni stvari :D .

Moja resnica pa je takšna, da so Hofer-Crane proizvodi v glavnem zelo kakovostni in poceni in dobavitelje zelo skrbno izbirajo. Če ti izdelek ne ustreza, ga lahko brez problemov vrneš. Jaz sem recimo pred mnogo leti kupil eno Hoferjevo uro in jo čez par mesecev vrnil, ker sem očitno preveč pričakoval od ure za 20 EUR. Zdaj imam najdražjega Polarja, pa mu še vedno lahko očitam goro pomanjkljivosti. Tale Hoferjeva iz linka mi pa izgleda prav spodobna in vredna nakupa. Če pa recimo GPS ne dela kot bi moral, jo pa lahko seveda vrneš trgovini.
 terezijslo
Pa so ti po 2 mesecih brez težav res zamenjali? Če so potem so res carji. Zakonski rok je namreč velik krajši, mislim da 1 mesec

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA