prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Juhuhu...pa je še en K-Rožnik za nami... :D :D ...bil je...hm...hm...poletni...čeprav nekatere je še vedno v roke zeblo... :shock: ...hehehehehehe :lol: :lol:

Na koncu pa AnaLiza...in šele sedaj vem zakaj je bila tako bogata...uf... ne vem pa kako mi je to ušlo... :oops: ... zato....Pajo...VSE NAJBOLJŠE!!!! :laola ...in še na mnoge, mnoge K-Rožnike... :D :D

In sedaj še beseda o tem kar je sklenil Svet K-Rožnika...hehehehe... :lol:

Torej naslednji K-Rožnik, bo PIKNIK K-Rožnik... Slika Slika ...da otvorimo sezono... :D

Sistem je enak kot do sedaj...vsak prinese tisto, kar mu najbolj diši in najbolje teče po grlu...in to je to. :D Da pa bomo imeli kje, kaj obrniti bo pa tudi poskrbljeno...Sukar pravi, da je nekaj plina še ostalo... 8) :lol:

Je pa seveda en "keč"..potrebujemo vsaj približno lepo vreme...če se slučajno kdo javi, da ga zrihta... :lol: :lol: :lol:

Uf, komaj čakam...mi že diši... :mrgreen: :mrgreen:

In še nekaj včerajšnjega dokaznega gradiva:

Slika

Slika
Vremenska za torek je "še kar" tako, da ni vrag, da nam Piknik K-Rožnik uspe...ker meni se že sline cedijo... :lol: :lol: ...v skrajni sili, če bi bila kakšna "plohca" pa imamo sedaj tudi "strehco" ... :D

Tole je "copy-paste", če je kdo spregledal:
Sistem je enak kot do sedaj...vsak prinese tisto, kar mu najbolj diši in najbolje teče po grlu...in to je to. :D Da pa bomo imeli kje, kaj obrniti bo pa tudi poskrbljeno...Sukar pravi, da je nekaj plina še ostalo... 8) :lol:

In pa še ena stvarca:
S ProAction-om (http://proaction.si/) smo se dogovorili, da ko odlaufamo K-Rožnik, nas bo na koncu pričakal napitek ProAction :D ...tako, da za hidracijo :drink bo poskrbljeno... :D
Prav tako so za nas pripravili dve akciji :clap: , in sicer:
:arrow: plačaš 1 dobiš 2 (za vse po rednih cenah) in pa
:arrow: napitek + bidon za 8,90 €
Zadeve pa bo mogoče dobiti direktno pri njih na K-Rožniku.

Evo, to je to za enkrat...se pišemo, beremo...

P.S. Jethro, pazi se ti varnostnika... :lol: :lol: ...leti kot avion... :D :lol:
  • 1
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA