Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Štirindvajset ur je dolg dan in strinjam se s tistim, ki je mogoče rekel, da bi lahko bil tudi daljši :D Če je bilo lani, ko nas je 16ur ožemal dež in ovijala megla v temnih nočnih urah DOBRO, kako naj letos ne pišem o SUPER-lativih in podobnih prispodobah?? Bilo je resnično nadvse prijetno živeti in pospešeno dihati en celi dan na pobočju nad Kamnikom, ker energija, ki se je oddajala ta dan premaga vse ostalo....tudi Saurona al pa Grincha, Bedanca in podobne "bad" face :lol:
Pero Uršič in ekipa, ki ustvarjajo trdno in homogeno moštvo skozi vse leto in verjamem, da je temu res tako, so tudi letos izpolnili nalogo in globoko se vam priklanjam, ker je bilo z mojega gledišča tudi pretekli vikend, tako :cast: :clap: Andrej Jeglič-Makalu je upravičil vlogo pohodnika-kamermana saj je oboje opravil lahkotno :D :clap: Andrej, če imava midva slučajno kakšen problem med nočnim "driblanjem" pa povej, saj te zaradi muske v slušalkah nisem najbolje slišal niti videl :lol: Če pa imava kaj za razrešit, no.....se ti javim, ko se vrnem iz Qlandie nazaj v domovino :mrgreen: Gospodu "Foto Trif" velja zahvala za prava vprašanja in potrpljenje :D Če sem pa nad čem navdušen potem so to pohodnice in pohodniki, ki so vsako leto boljši in vztrajnejši ter tudi taktično neprimerno bolje pripravljeni kot pa leta poprej. Užival sem ob obojestranskem bodrenju in vem, da nam to neznansko dobro dene in nas nosi dalje. V nov vzpon in novo uro :D Kdaj mi je kar žal, da za svoje dnevne teke izginevam v bolj neobljudena področja, gozdove in hribe saj bi se bilo prijetno srečati večkrat v letu. No seveda, če za takšno energijo zadostuje 1-2x letno potem naj bo pač to dovolj! :D
Tekmovalkam en velik aplavz za fair tekmo in borbenost :clap: Ženska vztrajnost na ultrah me vedno znova navdušuje in mi daje precej misliti. Helena iz Vrhpolj med pohodnicami pa sploh ubija! Ona bi se to morala iti večkrat letno! Mislim, 17x mrtvo-hladno brez odklona....vsaj takšen občutek sem dobil. Kot, da se je nič ne dotakne :shock: Bravo!
Tekmovalci smo pač, tekmovali. Nekateri smo šli do konca in so nam noge tudi dobro služile, drugi so preventivno zaključili predčasno in dobro trenirali spet drugim so se pojavile bolečine za katere so upali, da jih vsaj tokrat ne bi bilo :? itd. Vesel sem ,da smo se videli in bodrili ter si želeli dobre in hitre vzpone, a na koncu se mora poklopiti in zložiti v nekaj kar nas spravi v dobro voljo. Upam, da nas je čimveč takšnih. Zastopim pa tudi druge, ki se jim ni izšlo. Bil sem tam...večkrat....šolanje traja celo življenje, to nam je jasno :D Uspešno okrevanje želim prav vsem, ki nas bolijo bodisi noge ali pa samo glava :wink:
HVALA VSEM, ZA VSE......
Joj, tukaj bi še jaz moral kakšno pripisat, pa si ne poiščem zadosti časa.
Bilo je super, čeprav nisem izpolnil zastavljene trening norme. nameraval sem namreč narediti med 10 - 15 vzponov, pa spet peta ni dala. Tabletko sem sicer imel zraven, vendar je ostala za jutri na maratonu v Radencih.
Družba in vzdušje pa je na tej prireditvi za odliko.
Seveda se še vidimo - mnogokrat.
Čestitke vsem udeležencem brez izjeme, Mateju pa :clap:
Joj joj, še ena duša s premalo časa :wink: .
Sicer že malo oddaljeno, a v spominih dokaj živo.
Čestitke vsem prisotnim na poti in na Primožu :laola
. Vreme lepo, skoraj prevroče, sem kar pogrešala kapljice lanskega leta. Letos sem po premisleku zaključila po 20ih urah, bolečina se je pojavila že pri prvem spustu, pri desetem je tek v dolino postal misija nemogoče. Tolažila sem se z mislijo, da se ob vzponu spočijem. Žal so postali tudi vzponi boleči.
Se opravičujem vsem, ki ste bili deležni mojega "jamranja" :wink: , zapis na Primožu se je zaključil pri številki 16.
Da se še malo potožim, salomonk nisem nekaj dni mogla niti pogledat.
Zdaj so že moje prijateljice, mišica pa se počasi zarašča.
Se vidimo, ko se nam poti križajo!
Ojojoj
moram se malo opravičit naši Hoji :oops:
vedno, ko za nazaj pogledam svoje poste, v čestitkah izpuščam zame skoraj povsem razumljivo in samoumevno zmagovalko Heleno. Res noro in nerazumno. Helena ČESTITKE za zmago kljub vsem težavam .. za 24h Primoža in še mnoge druge tvoje odlične rezultate.

Imam mnogo fotk, sem jih nameraval naložit na FB, pa jih je preveč in je zavrnjeno :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA