Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
kengurujko napisal/-a:Ena izgubljena dusa se ponovno vraca na TF strani :oops:
Lp, vsem bolj in manj znanim!!!! :)

Prvo Frikica potem še ti. Uh neki čuden let bo letos. Sem prepričan.
Uporabniški avatar
 lenči
To mi delite :laola :clap: :clap: :clap: :clap: polžki zakon ste :clap: :clap: :clap: .
Samo da se miga in je takoj lepše. Sem hudo zadovoljna, da se spet tako pridno javljate :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: .
Tudi jaz danes v prijetni družbi čisto na izi na domačem terenu 6 km. So bile noge težke, a je šlo. Itak se potem človek počuti srečnega :clap:

Imejmo se lepo in migajmo :lauf:
Uporabniški avatar
 Hojca
Hojca napisal/-a: ...sama pa tudi javim, ko bom imela kakšen vikend kroženje okrog Gradiškega jezera al pa tek ob Kamniški bistrici v planu.
:laola

Evo, se javljam...v nedeljo zjutraj tek ob Kamniški bistrici v planu :wink: ...med 15 in 20km. Če je še kdo za, ob 8:30 na parkirišču pred Merkator centrom v Domžalah (zraven štadiona). :D
Uporabniški avatar
 kengurujko
:clap: :juhuhu:
pajo napisal/-a:
kengurujko napisal/-a:Ena izgubljena dusa se ponovno vraca na TF strani :oops:
Lp, vsem bolj in manj znanim!!!! :)

Prvo Frikica potem še ti. Uh neki čuden let bo letos. Sem prepričan.
Uporabniški avatar
 Asparagus
*Irena* napisal/-a::clap: :clap: :clap: :clap: polžki/polžke super ste!

Tud jaz še migam, marca in aprila letos sem naredila rekordno kilometrino zame.Namreč zadala sem si cilj, da jih letos pretečem 2000. In glede na to, da so dnevi vse lepši in toplejši (z izjemo tega tedna seveda) in me čaka še kup drugih interesov, je kar težko usklajevat vse obveznosti in dejavnosti. Še dobro, da sem jutranji tip, da lahko kolikor toliko izkoristim dan.

Sem pa se prijavila na DM tek, bom šla malo v gužvo :lol: , pa nič zato, bo vsaj malo spremembe, ker nisem bila že od LM nikjer na organiziranem teku. Razmišljam še o Litijskem teku, gre mogoče še kdo....Asparagus, Lenči, Pajo?

lp, pa pridno migajte še naprej :D

Irena, če prideš na Litijski tek, bom navijala zate :laola , tekla pa ne bom, imam tremo pred domačo publiko :oops: .
Uporabniški avatar
 Ananda
Jutri sem nameravala na daljsi tek (ali vsaj kakrsenkoli tek), vse je kazalo na to, da utegnem ta mesec odteci mesecni rekord. Odkrila sem tudi Soca trail run, ki me je resno zamikal. Pa me je zacela ahilova tetiva se bolj za......t in jutrisnji tek definitivno odpade, upam pa, da uspem zadevo pravocasno sanirati, da mi uspe vsaj drugi plan. :( Lani sem imela podobne probleme, ampak mi je uspelo ubezat cemu hujsemu, letos pa ne kaze dobro.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pa luštnih 10 km na domači trasi. Na začetku in na koncu družba mojega moža, on je vmes delal intervale, jaz pa tekla do obrata in nazaj. Saj nisem bila hitra, luštno je bilo pa sto na uro :-- :D

Le migajte polžki, poškodovani pa, da se vam zadeve čimprej uredijo :laola
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:Baje ne bo več pihalo v nedeljo. Pridem.

Klinc je pa deževal tako, da Mojca raje sem šel po svoje in takoj po teku hitro pod topel tuš:
Uporabniški avatar
 Hojca
Čist razumem :wink: ...no, jst sem par minutk počakala, če se slučajno glih kdo prkaže :lol: , pa še deževat je v tistem času nehalo :D , oz. je kasneje sam mal popršilo...nato pa en solo tek do Radomelj in v drugo smer do Ihana...vmes pa mal za popestritev in "firbc popast" še trim stezo Šumberk "pogledat"...luštnih 17 se mi je nabralo :D ...v družbi pa probamo prihodnjič, če se nam le rata uskladit :wink:
Uporabniški avatar
 manuela93
helou, no naj povem da sem hodla v soboto v radence na 5,5 km in sem cela navdušena kak to zgleda, kakšni so občutki na neki taki prireditvi, super je blo :P blo nas je 342 žensk na 5,5 km, od tega sem bija jaz na 219. mestu, za prvič mi je čist okej :) čas pa 34.41 :) in sem zdaj dobila ful motivacije glede teka, ker sem že skoraj obupala :( zdaj pa ful motivirana :clap: :mrgreen: :mrgreen: :laola
Uporabniški avatar
 lenči
manuela93 napisal/-a:helou, no naj povem da sem hodla v soboto v radence na 5,5 km in sem cela navdušena kak to zgleda, kakšni so občutki na neki taki prireditvi, super je blo :P blo nas je 342 žensk na 5,5 km, od tega sem bija jaz na 219. mestu, za prvič mi je čist okej :) čas pa 34.41 :) in sem zdaj dobila ful motivacije glede teka, ker sem že skoraj obupala :( zdaj pa ful motivirana :clap: :mrgreen: :mrgreen: :laola

Bravooooooo :clap: :clap: :clap: :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, saj še migam :-- ...sem včeraj odtekla po Ivančni 8 km v družbi sodelavcev, je bilo kar hudo klepetavo :lol: . Smo se čisto po polžje vlekli, meni je ustrezalo :oops: :D .

Tako, pridno migajte tudi ostali, pa napišite še kaj, ne oponašajte mene :-- :wink: . Se mi res dogaja, da ne pridem zraven :oops: .

Polžki, mi smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 Frikica
Heeeej,

da se še jaz malo javim spet. :D Še tečem in migam kolikor se le da. V ponedeljek 8km, danes 4km. Lepo počasi po polžje :oops:

Noge in glava se spet navajajo na ta užitek :wink: Kak dan, ko noge niso ravno za tek, pa za popestritev skočim na naš Debni hrib.

Lepo bodite in "hitro" tecite.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Maja sem napravila pol manj km od načrtovanih :( , ampak nisem preveč razočarana. Danes me mišica, ali karkoli že, na zadnjem delu stegna skoraj ni bolela, čeprav sem tekla 9km. :D
Če že nisem veliko tekla, sem pa dokaj redno telovadila in počela druge koristne reči :D .

Dopoldne sva skupaj s prijateljico spremljali hčerki na DM teku in tako glasno navijali, da je bilo puncama nerodno :oops: . Brez težav sta pretekli 10km in upam, da bosta nadaljevali, da bo tek postal stalnica v njunem življenju.

Polžki, uživajte v lepih dneh, ki prihajajo :D . Junij je moj najljubši mesec.
  • 1
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA