Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Rok za spletno prijavo je podaljšan do 4. 6. 2014 do 23.59.
Ne pozabite, da je spletna prijava veljavna le skupaj s plačano štartnino do navedenega roka.

Vse o teku + prijave http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... -ratitovec
Vencelj, lani sem vam predlagal, da bi se lahko organiziral kakšen prevoz v dolino, vsaj od tiste cerkve navzodl.

Nekateri pridemo iz Štajerske in bomo vsi tekmovali, ki smo v avtu, kar pomeni, da ne more nihče pripeljati avta na "pol poti" in da je po koncu potrebno peš v dolino ... kar pa bo verjetno pomenilo, da se bo (spet) bolj ali ne zamudilo vse podelitvene dogodke, saj pot od vrha navzdol ni tako kratka. ;)

Zgolj predlog/želja/namig ...

PS. Možnost spletne prijave po nižji ceni je še mogoča? Vidim, da je datum že "pretekel". :(
Ha, jaz imam zadevo že nekaj let pošlihtano. Udeležujem se namreč ¨lumpi teka¨ od Prtovča in me pri povratku lepo čaka avto pri cerkvici, :D pa še zoprnega ravnega vročega asfalta od Železnikov sem rešen. :--
Ja, pred leti sem tudi jaz to predlagal, pa je bilo bob ob steno. Z veseljem bi dal dva evra, potnikov bi bilo dovolj - kombi bi vsaj 3x peljal - kakšen domačin bi bil prav vesel zaslužka.
Vendar: brez išta nije ništa, kaže Bosanac.
Jaz bom imel štiri sedeže proste...po 1€ :mrgreen:
Dobro jutro :!:

V Železnikih potekajo še zadnje priprave na nedeljsko tekmo. Obeta se nam lep dan, idealen za hribe, kot je Ratitovec... :juhuhu: :juhuhu:

bobsaap napisal/-a:Vencelj, lani sem vam predlagal, da bi se lahko organiziral kakšen prevoz v dolino, vsaj od tiste cerkve navzodl.

Nekateri pridemo iz Štajerske in bomo vsi tekmovali, ki smo v avtu, kar pomeni, da ne more nihče pripeljati avta na "pol poti" in da je po koncu potrebno peš v dolino ... kar pa bo verjetno pomenilo, da se bo (spet) bolj ali ne zamudilo vse podelitvene dogodke, saj pot od vrha navzdol ni tako kratka. ;)

Zgolj predlog/želja/namig ...

PS. Možnost spletne prijave po nižji ceni je še mogoča? Vidim, da je datum že "pretekel". :(

Žal se je (za en dan podaljšana) možnost spletne prijave iztekla že v sredo, seveda pa se lahko prijavite še na dan tekme :!:
O možnosti prevoza v dolino smo debatirali že večkrat. Na Prtovču je parkiranih res veliko vozil in večina teh ni polnih, tako da se prav gotovo da organizirati skupen prevoz na izhodišče. Med drugim je na Prtovču tudi kar nekaj "naših" in če se kdo res ne more drugače organizirati, naj to pove zjutraj na prijavnici, pa bomo skušali najti rešitev v okviru teh "kapacitet". Okrog 13. ure se itaq vsi vračajo v dolino...
TONEK napisal/-a:Jaz bom imel štiri sedeže proste...po 1€ :mrgreen:

Tonek, davčna ja lačna, te bojo prišli čakat k avtu :lol:
Če pa jih slučajno ne bo, pa da dobiš v avto kakšnega, ki se drži unga: VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN, boš pa moral še v knjigarno po blokec za račune pisat :lol: Ta pa košta več, kot bi zaslužil... :--
Je še najbolje, da se primeš unga: Prostovoljni prispevki faranov :roll: :lol:
Ha ha, Vencelj, dobro si to pogruntal; ¨rekreativni tek - mešane ekipe¨. Zdaj zagotovo vem, nikoli več od Železnikov. Na prijavnem prostoru mi je Ani dodelila dve luštni dekleti in že smo bili ekipa - in to zmagovalna. Seveda ne po moji zaslugi, sem se pa moral močno potrudit, da nisem bil najšibkejši člen.
Organizacija kot vsako leto dobra, s prevozom žal ni bilo nobenega zaslužka :-- , dvojna porcija pasulja bo zalegla še za jutri za v hribe, prizorišče pa sem zapustil pred žrebanjem nagrad, tako kot pred mano 80% tekmovalcev :evil:
Čez dva tedna pa po novo cvetko - GM4O.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA