prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
z eno besedo, nategnl so te.

Drugac, kljub temu, da mamo menda na forumu nekoga iz carine, bolj zateženih in "pametnih" ljudi še nism vidu. grrrrr.
Uporabniški avatar
 wuxscho
pegaz napisal/-a:... potem tu plačaš 20% DDV ...

Po mojih izkusnjah pri internetnih nakupih (DE, IT in UK), od 1. Maja 2004 naprej, po zakonodaji placas DDV (a.k.a. VAT) v tisti drzavi v kateri kupujes. Carina je bila pa ze prej placana (npr. pri uvozu opreme iz npr. Taiwana). Zato je npr. v Nemciji fino kupovati, ker imajo samo 16% DDV.

Posta iz EU naceloma sploh ne pride do carine. :?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tako je :) Oz. ce se ne motim pride samo do varnostnih organov oz. carine glede pregleda v zvezi z kaznivimi dejanji (droge, etc.), ne pride pa do postopka carinjenja blaga.
Uporabniški avatar
 nikec
Tle so še drugi problemi, če kupuješ v ameriki maš polnilc za 110V. Torej amerika odpade. V evropi pa je tko kot pravte je mal cenej nikol pa ne veš kva bo cariniku al pa davčni padl na pamet.
Zato sem jest še vedno za naše ljudi in naše štacune. Treba je dobit neki skonta in kupt pr naših. Potem nimaš težav z garancijo in še čem.
Mene res zanima kolk bi se nas nabral za nakup. Do sedaj sva dva?
:lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kupil v ZDA mp3 player, ni problema z polnilcem, samo treba nabavt adapter, ker so tisti čudni vtikači, k sta dva tko kt pri nas, smao ploščata.
Imam pa polnjenje tudi čez USB, tko da sploh ni problem :)
Uporabniški avatar
 mirko1
nikec,če bo skonto pravi,sem jaz tretji
lp,mirko
Uporabniški avatar
 nikec
Evoga, rezultati so tukaj. Vse se da zment.
:) Torej Garmin Forerunner 301 v bike centru
http://www.bike-center.biz/si/shop_prod ... cat_id=240 dobimo za 10% ceneje od polne cene na netu kar je 79560 SIT - 10% = 71600 SIT
Če se nas nabere šest dobimo 15% skonta kar znese 67.626 SIT
in če nas je več ... se pa še nisem nič menu ker ne upam, ker ne vem a nas bo tolk.
Torej dejmo se pofočkat tisti ki bi ga mel. Zbiramo prijave do 5. marca.
A ja še to to je cena brez dodatnih stroškov, dostava na dom!
1. Nikec :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ceneje se ga tudi preko Sportextreme.com ne da dobit. 280 EUR, računajoč na 6 kupcev in 15% skonta, je kr uredu.

Torej, računajte name.
2. Pegaz
Uporabniški avatar
 MihaPR
treba se je zavedat, da garmin izhaja iz določanja pozicije. firma se pac ukvarja z gps-i in ne z merilci utripa, tko da pomoje je tko, da ce je zlo pomembna natancna pozicija,hitrost,etc in ne tok pulz je garim fajn, ce pa zelimo postavit trening na pulzu in met to pol za kompleksne analize pa je polar veliko boljsi :D

verjetno ni odvec povedat, da bi najbolj ustrezala igračka, ki bi imela garminovo določanje pozicije in te stvari, polarjev pulzmeter in pa recimo applov mp3 player z giga flash pomnilnikom :D
Uporabniški avatar
 mirko1
ker sem ravno nabavil gorsko kolo,me zanima če kdo ve,ali deluje ta garmin tudi na kolesu,kar se razdalje tiče...
lp,mirko
Uporabniški avatar
 bojanu
Za lokacijo je vseeno, a si tam peš ali z biciklom :wink:
Drugače je pa za kolo fajn, če ima GPS sprejemnik še možnost prikazovanja kart in tvojega položaja na njej-doma označiš turo ali jo od kod presnameš, potem pa odpelješ s pomočjo navigacije GPS sprejemnika in ne iščeš kakšnih zaraščenih potk s pomočjo karte
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,

Fantje, zaj gre zares. Včeraj sem govoril z GaGo o možnosti nakupa 301-ke preko Mikra. Pravi, da če smo vsaj trije resni kupci, se gre pogovarjat z uvoznikom in nato še z lastnikom firme Mikro. Verjetno nam lahko uredi dober popust, tudi, če smo vsaj trije...

Trenutno smo štirje interesenti (po prijavi v tej temi):
1. Nikec
2. Pegaz
3. Mirko1
4. DavidG (c/o Pegaz)

Navedeni, prosim, potrdite, če ste res za.
Če je še kdo interesent, skočite gor!
GaGa, po mojem we're in business!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 nikec
Ja tko kot je blo večkrat povedano ni idealne igrače se mora vsak pač sam odločit kaj mu ustreza.
Jest sem apsolutno za Forerrunerja 301 in drži kot pribito da ga bom kupil še pred Sežano. :lol:
Torej če dobimo kje drugje bolšo ceno gremo tja nabavit. :D
Nikec: seveda vzamemo najugodnejšega.

Trenutno razen risank s stricem iz Amerike (s katerimi se trenutno bori Obi) ne poznam cenejše variante, kot si jih ti navedel v prejšnjih postih. Tako, da referenčno ceno imamo.

Mirko1, si resen kupec? Še kdo?

LL, Pegaz :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA