prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Namesto večernega PST ob polni uri smo odtekli jutranjega, prav tako ob polni luni. Le-te v družbi mateja712 in luksa sicer nismo videli, lahko pa potrdim, da je bila polna :lol: Celo pot smo tako čvekali (in jamrali, vsaj jaz), da je vse skupaj minilo zelo hitro. Ob Koseškem bajerju smo s ceste rešili eno zelo majhno žabico (1 cm), da jo ne bi kdo pohodil. Zame je bil to najhitrejši krog v tem mesecu. Upam, da se mi bo še kdo kdaj pridružil, ker mi jih letos še nekaj manjka.
Zajc, hvala za vabilo :D
Dužba super, tek tudi, če bi se končal na 28.km :roll: Zadnjih pet km sem komaj čakal, da krog končamo - se vidi, da letos nimam dovolj kilometrine. :(

Do naslednjič!
Po dolgem času (od maja) spet PST.
Tokrat malo podaljšan (namesto čez Golovec, ob Golovcu) + dodatek (od doma na PST in od PST-ja domov) skupaj 37,6 km.
Družbo sta mi delali Simona celo pot in Sabina nekaj manj :D Hvala vama punci za dobro družbo :clap: :clap:
Startali smo nekaj minut pred 5h zjutraj, :D bili smo hitri, :lauf: tako, da nas niti zajc ni prehitel :lol: :lol: Vreme pa idealno. :D
ROSI64 napisal/-a:Po dolgem času (od maja) spet PST.
Tokrat malo podaljšan (namesto čez Golovec, ob Golovcu) + dodatek (od doma na PST in od PST-ja domov) skupaj 37,6 km.
Družbo sta mi delali Simona celo pot in Sabina nekaj manj :D Hvala vama punci za dobro družbo :clap: :clap:
Startali smo nekaj minut pred 5h zjutraj, :D bili smo hitri, :lauf: tako, da nas niti zajc ni prehitel :lol: :lol: Vreme pa idealno. :D

:clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA