prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
lep pozdrav,zanima me kakšne imate kaj izkušnje s temi urami oz. kaj od tega priporočate??
sam se nekak najbolj nagibam k ambitu 2s saj je kr nekaj tajnši od ambita2, pa tud cenovno je bolj ugoden. hvala za pomoč:))

zanima še me prek katerih spletnih strani se splača kupovat,da je dobra cena in varen nakup??? preko amazon.com ma kdo izkušnje?

hvala za pomoč in odgovore,lp
didi napisal/-a:lep pozdrav,zanima me kakšne imate kaj izkušnje s temi urami oz. kaj od tega priporočate??
sam se nekak najbolj nagibam k ambitu 2s saj je kr nekaj tajnši od ambita2, pa tud cenovno je bolj ugoden. hvala za pomoč:))

zanima še me prek katerih spletnih strani se splača kupovat,da je dobra cena in varen nakup??? preko amazon.com ma kdo izkušnje?

hvala za pomoč in odgovore,lp

vse od naštetega je ok. če samo tečeš morda še ambit 2r. ambit 2 je res debelejši, ima pa podvojeno avtonoomijo baterije in spomina ter vgrajen barometer ki izvrstno deluje s funkcijo fusedalti......
sem nabavo kr ambit 2 ,tak da bo mir v hiši pa je to to,pa še kr ugodno sem ga dobil.. sedaj ga imam 14 dni in zaenkrat zelo zadovoljen,pač naštudirat še ga moram malo,sploh kak si lahko po svoje prilagodim prikaz na displeju,da mi bo kazalo to kar sam želim:)).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA