-  15 Feb 2005, 23:33

hja, na tistem dolgem teku, ki ga omenja GaGa, me je v drugem delu res malo zeblo v roke, ker vlaga pač ni šla ven. bi bilo pa verjetno podobno tudi s kako bolj 'tekaško' majico.
danes sem, na primer, tekel v gozdu s kužkoma. na sebi sem imel TermalActive švic majico s kratkimi rokavi in tole oranžno čudo (naš bodoči mikroflis). pri štirih stopinjah je bilo čisto dovolj.
za tek torej načeloma so a za daljše zadeve bi res raje priporočil kako bolj specializirano zadevo...

danes sem, na primer, tekel v gozdu s kužkoma. na sebi sem imel TermalActive švic majico s kratkimi rokavi in tole oranžno čudo (naš bodoči mikroflis). pri štirih stopinjah je bilo čisto dovolj.
za tek torej načeloma so a za daljše zadeve bi res raje priporočil kako bolj specializirano zadevo...

Za vse to se že razvijajo posebne vrste čevlji.
 Za vse to se že razvijajo posebne vrste čevlji. 
 Spremenil bom način igre, zamenjal levo in desno krilo za leve in desne hlače in s tem zmedel nasprotnika.
 Spremenil bom način igre, zamenjal levo in desno krilo za leve in desne hlače in s tem zmedel nasprotnika.   Prejemam že ponudbe, zato moram skrivnosti skrbno varovati. Vse to se dogaja zaradi majic TF, ker kot pravi Ga-Ga za po teku so špica. In nogomet se igra po teku.
 Prejemam že ponudbe, zato moram skrivnosti skrbno varovati. Vse to se dogaja zaradi majic TF, ker kot pravi Ga-Ga za po teku so špica. In nogomet se igra po teku.